Sotia premierului Sorin Grindeanu, Mihaela, a postat pe contul de Facebook al unei rude un mesaj "personal" in care spune ca sotul sau este un "om responsabil", care a fost "apreciat, simpatizat si sustinut de multi oameni" si care "a ajuns sa fie prim-ministru pentru ca i-au cerut colegii de partid, si nu pentru ca a avut intentii sau ambitii ascunse".

"Buna seara! Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi aceasta metoda pentru a va transmite un mesaj personal! (...) Nu mai pot sa tac! Nu vreau sa mai tac!", isi incepe Mihaela Grindeanu mesajul pe contul de Facebook al unei rude a sotului sau.

"Poate gresesc facand publice aceste randuri, poate voi fi condamnata si blamata de multi care le vor citi! Dar nu mai pot sa tac! Nu vreau sa mai tac! Sotul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat si sustinut de multi oameni! A ajuns sa fie acuzat de sustinere a coruptiei, sa fie acuzat de minciuna si de intentii ascunse! A ajuns prim-ministru al Romaniei pentru ca i-au cerut colegii de partid, si nu pentru ca a avut el intentii sau ambitii ascunse! A primit aceasta functie cu dorinta clara de a face bine! A plecat de langa familie, de langa prieteni, de langa oamenii care il sustineau, convins ca poate ajuta Romania!

Are doi copii mici, are o familie respectata, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun ca el vrea sa il distruga! Ce om responsabil, ce tata si-ar dori sa iti stigmatizeze propriii copii, sa atraga asupra familiei sale amenintari si blesteme, sa le distruga viitorul? Nu are logica!!

Va veni o vreme cand nu va mai fi langa copiii lui, cand nu va putea sa ii mai protejeze si nimeni nu poate sa creada, nici macar pentru o clipa, ca nu isi doreste o tara prospera si necorupta pentru viitorul copiilor lui! Nu stiu cine are de castigat dupa toate aceste proteste, nu stiu cine are de castigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de castigat!", scrie sotia premierului pe reteaua de socializare.

Mihaela Grindeanu: "Imi doresc ca sotul meu sa fie lasat sa demonstreze ca e un om capabil"

Ea mai spune ca nu i-a cerut sotului sau sa se intoarca langa familie, desi adauga ca si-ar dori din suflet ca aceasta sa-si recupereze linistea.
Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...

"Nu i-am cerut sa se intoarca langa familie, desi imi doresc din suflet sa ne recuperam linistea. Dar, in acelasi timp, imi doresc sa fie lasat sa demonstreze tuturor celor care nu cred in el, ca e un om capabil, ca are intentii bune si ca poate duce la bun sfarsit un program din care romanii au numai de castigat!", precizeaza Mihaela Grindeanu in mesajul citat.

Ea isi incheie mesajul cu: "Sa il ajute Dumnezeu!!", dupa care precizeaza ca a fost scris de ea, ca nu a fost manipulata, ca nu are intentii ascunse si ca nu vrea sa citeasca nimeni "printre randuri"!

"Sunt gandurile, grijile si convingerile mele si am simtit nevoia sa le transmit in speranta ca unii vor incerca macar sa il reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu si faptele lui! Multumesc anticipat tuturor care, desi nu pot sa fie de acord cu mine, nu vor considera necesar sa injure sau sa blesteme vreun membru al familiei mele! Multumesc!", isi incheie mesajul Mihaela Grindeanu.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.