Un angajat al circului Globus s-a prabusit in gol de la opt metri inaltime, in timpul executarii unui salt. Barbatul a fost transferat la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Update- Barbatului i-ar fi alunecat mana si s-a prabusit in gol. La sosirea echipajelor medicale barbatul era constient, insa starea s-a alterat pe parcurs.

Politia Capitalei a anuntat ca se va deschide dosar pentru accident de munca.

Sala a fost evacuata imediat, iar barbatul a fost transferat la spital.

"Un barbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea constientei, si o contuzie la glezna, in urma caderii de la o inaltime de aproximativ opt metri", sustine coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, citat de ziare.com.

Reprezentantii circului sustin ca masurile de protectie au fost verificate inainte de inceperea spectacolului, noteaza libertatea.ro.

Este al doilea incident care are loc la Circul Globus in aceasta luna. Un incendiu puternic a izbucnit pe 12 ianuarie, in urma au murit 11 animale: patru pisici, doi porci vietnamezi, doi tigri si trei caini. La o zi dupa izbucnirea incendiului primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis pe directorul de la Circul Globus, Victor Coman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.