Scena a avut loc pe 8 ianuarie, in jurul orei 4:00 dimineata si a fost surprinsa de camerele de luat vederi.

Pe imaginile surprinse in clubul din Targu Jiu se poate vedea cum tanarul, care se afla impreuna cu un prieten, sta de vorba cu fata si ii explica ceva. La un moment dat, el o loveste pe aceasta in fata, moment in care alte persoane incearca sa il calmeze.

Tanara se ridica, cu ajutorul altor persoane, si il loveste si ea pe agresor cu o sticla in cap.

Inspectoratul de Politie Judetean Gorj a comunicat ca s-a deschis un dosar penal si se fac cercetari cu privire la comiterea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, cu suspectii in stare de libertate. Potrivit gorj-domino.ro victima a depus plangere impotriva celui care a lovit-o.

Imaginile au fost postate pe Facebook de catre un prieten de-al agresorului, care i-a acoprit acestuia chipul in filmarea cu pricina.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.