Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, explica, intr-o postare pe Facebook, de ce a vorbit "fara perdea” despre investitii, taieri de panglici si "sparle” ale prim-ministrilor, intr-o intalnire cu jurnalistii, in luna august, aratand ca, stiind ca este o discutie "off the record”, si-a permis sa descrie pe scurt profilul clasic al politicianului roman si felul in care intelege sa promoveze investitii. Voiculescu spune ca trebuie cateodata sa spunem lucrurilor pe nume, in conditiile in care "sparla, spaga, smenurile” au poluat pentru prea mult timp domenii precum sanatatea si transporturile.

Vlad Voiculescu arata, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca la intalnirea din august, cu 20 de jurnalisti, despre care credea ca este ”off the record”, a fost inregistrat fara stirea sa.

"In august 2016, m-am intalnit cu 20 de jurnalisti ca sa vorbim deschis despre investitii in general si spitalele construite in parteneriat public-privat. Mi s-a spus ca este o intalnire off the record, i-am crezut pe cuvant si am vorbit fara perdea. Mi-am permis atunci sa descriu pe scurt profilul clasic al politicianului roman si felul in care intelege sa promoveze investitii: «fiecare prim-ministru, cat de tampit sau de hot ar fi, poate ca vrea sa faca niste investitii si sa taie niste panglici. Si la modul ideal sa le si faca bine ca sa ii ramana numele. Daca mai ia si o sparla pe langa, e si mai bine». Asta e profilul politicianului care ne-a umplut orasele de panselute, de borduri si barocamere”
, a scris, vineri, ministrul Sanatatii, pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu spune ca este necesar cateodata sa spunem lucrurilor pe nume, in conditiile in care “sparla, spaga, smenurile” au poluat pentru prea mult timp domenii precum sanatatea sau transporturile, scrie News.ro.

“Ceea ce am sustinut si in acea discutie si sustin si acum este ca daca vrem investitii facute ca lumea avem nevoie sa le pregatim ca lumea. Si da, cateodata trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Iar sparla, spaga, smenurile (nu rostirea cuvintelor, ci realitatea acestora) au poluat pentru prea mult timp domenii precum satatatea, transporturile, etc. Dupa acea intalnire, un blog a publicat cateva propozitii scoase complet din context si le-a folosit pentru cateva calomnii. Imi pare rau sa vad acum pe anumite posturi de televiziune aceeasi calomnie reincalzita. Inteleg insa ... e campanie”, a mai scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citeste si:
4 alimente populare care îți pot face mai mult rău decât bine
4 alimente populare care îți...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.