Fostul premier Victor Ponta critica esecul Guvernului condus de catre premierul Dacian Ciolos, noteaza dcnews.ro.

«Brancusi iarasi NU MAI "este al nostru"!!! Dar putem sa promovam alte valori nationale - "Alina , Alina" de exemplu !!!

Gata cu Brancusi! Au ramas doar banii cheltuiti pentru campania electorala a Dlui Ciolos ( cel care "nu candideaza" dar vrea sa fie ales), un cearceaf ca de catafalc pe biata cladire din Piata Victoriei si inca o mare "realizare" a Guvernului Tehnocrat ( pe care o sa o aprecieze Klaus Iohannis si PNL) ! Brancusi YOK!!!

Prea Cinstitul" Dacian Ciolos s-a speriat / probabil cineva i-a spus ca dupa ce pierzi Puterea toata "protectia" pe care o ai acum se evapora! Asa ca nu mai cumpara "Cumintenia Pamantului"!

Si iata ca a inteles pana la urma ca 6 milioane de Euro dati in mod ilegal si nemeritat de la bugetul public pentru "Cumintenia Pamantului" pot sa ii faca mai multe probleme decat propunerea unei hotarari de guvern pentru acordarea de gaz ieftin catre Interagro ( unde oricum nu cred ca sunt vinovati Vosganian si Videanu, dar daca sunt atunci si Ciolos e la fel) !

"Guvernul Zero" face mari eforturi sa devina "Guvernul Minus" - pas cu pas!

Dar exista o solutie - o campanie pentru "Alina , Alina" a lui Florin Salam!!! PNL sustine total!», a scris Ponta pe Facebook.

Citeste si: Guvernul a convenit cu proprietarii "Cuminteniei Pamantului" amanarea platii celor 11 milioane de euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.