Dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN2, in dreptul localitatii Sindrilita, in urma caruia trei persoane au murit si alte 15 au fost ranite, Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea a deschis dosar penal, informeaza ziare.com.

"La Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea s-a inregistrat astazi, 19 noiembrie 2016, o cauza avand ca obiect accidentul de circulatie petrecut la aceeasi data pe DN2, pe directia Bucuresti - Urziceni, soldat cu decesul a trei persoane si vatamarea corporala a altor 15 persoane", arata Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

Procurorii au subliniat ca se efectueaza cercetari in acest caz, sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Trei oameni au murit, iar 15 au fost raniti in urma unui grav accident petrecut sambata dimineata pe DN 2, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin. Cinci dintre raniti au fost transportati la spital de SMURD, iar restul de serviciul de ambulanta.

Dintre ranitii transportati la Spitalul Floreascu, doi urmeaza sa intre in operatie, insa sunt constienti.

Circulatia a fost reluata in zona in care s-a produs accidentul.

Citeste mai mult: Accident GRAV pe DN2, soldat cu 3 morti si 17 raniti. Arafat: S-a declansat planul rosu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.