Trei persoane au murit, iar 15 au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autotusirm, pe DN2, in dreptul localitatii Sindrilita. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, pentru News.ro ca s-a declansat planul rosu.

[Update]

Dintre raniti, sapte au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca, doi la Spitalul Sfantul Pantelimon, doi la Spitalul Sfantul Ioan si unul la Elias.


Trei oameni au murit, iar 15 au fost raniti in urma unui grav accident petrecut sambata dimineata pe DN 2, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Adrian Marin. Cinci dintre raniti au fost transportati la spital de SMURD, iar restul de serviciul de ambulanta.

Doua dintre persoanele decedate sunt din microbuz, iar una din autoturism.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, pentru News.ro ca s-a declansat planul rosu.

"S-a declansat planul rosu. Sunt plecate masini si de la Bucuresti si de la Urziceni. Astept informare de acolo. Din primele informatii sunt trei persoane incarcerate in microbuz si alte persoane ranite care au iesit din masini”, a declarat pentru News.ro secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Ilfov, Roxana Vasile, microbuzul si autoturismul s-au ciocnit frontal.

"Din primele date se pare ca ar fi un impact frontal intre un microbuz cu aproximativ 15 ocupanti. Pentru 12 s-au solicitat ingrijiri medicale. Se fac verificari pentru stabilirea cauzelor accidentului. Dar pot sa va spun ca vizibilitatea era redusa din cauza cetii”, a declarat Roxana Vasile, purtator de cuvant al IPJ Ilfov.

Ea a precizat ca autoturismul ar fi patruns pe contrasens, incercand o depasire.

"In urma primelor verificari se pare ca autoturismul Fiat Doblo implicat in accident ar fi intrat in depasire si patruns pe sensul opus”, a spus Roxana Vasile.

La fata locului actioneaza o autospeciala de stingere, un echipaj de descarcerare, patru ambulante SMURD, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple, Detasamentul Special de Salvatori, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov.

Citeste si:
Bilanț negru după cutremurul din Japonia. Numărul morților a ajuns...
Bilanț negru după cutremurul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.