Fostul ministru al Turismului, Monica Iacob Ridzi a reusit sa iasa din inchisoare pentru trei zile.

Ridzi a avut posibilitatea de a beneficia de acesta permisie, intrucat executa o pedeapsa in regim liber la Peniteniciarul Gherla, iar la o anumita perioada, in functie de comportament, poate iesi doar cateva zile respectand anumite conditii, noteaza evz.ro.

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, in 16 februarie, de catre instanta suprema, la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului. Fostul ministru s-a predat atunci la Politia Judeteana Cluj, fiind incarcerata la sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla. Din cauza starii sale de sanatate, Ridzi a fost transferata, in 2 martie, in baza unei solicitari de internare, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Cei cinci ani de inchisoare sunt executati in regim semideschis, insa Ridzi a soclitat recent schimbarea regimului in unul deschis, scrie antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.