Un barbat din Ilfov a furat o masina cu tot cu o femeie care se afla pe bancheta din spate. Incidentul a avut loc in comuna Voluntari.

Intamplarea a avut loc in comuna Voluntari. Autoritatile locale au fost alertate de un barbat caruia ii fusese furata masina, cu tot cu nevasta care se afla pe bancheta din spate, scrie rtv.net.

Potrivit sursei citate, omul isi lasase masina cu cheile in contact si a plecat pentru cateva minute, timp in care hotul a actionat. Fara sa isi dea seama ca pe bancheta din spate se afla o femeie, el a demarat in tromba.

Dupa ce a condus cativa kilometri, hotul a fost de acord sa opreasca si sa o lase pe victima sa coboare, apoi a condus mai departe.

Politistii au pornit pe urmele lui si au reusit sa il prinda in scurt timp. Individul are 43 de ani si este recidivist. El a fost retinut de politistii din Ilfov si va fi dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.