Alexandru Arsinel a transmis un mesaj cutremurator dupa moartea actorului Sebastian Papaiani, acesta vorbind si depre mahanirile maestrului care, de-a lungul timpului, ne-a adus atat de multa bucurie in suflete.

"E cumplit! Dispar actori mari, care ne-au insotit o viata intreaga, colegi minunati, actori cu care ne-am obisnuit. Ani de zile au dus bucuria in sufletul romanilor. Ma tot gandesc cine urmeaza, cine o sa ne mai faca sa zambim? A fost o jumatate de an infernala. Artisti iubiti, indragiti de public, oameni minunati...", a declarat Alexandru Arsinel, citat de antena3.ro.

"Tot personalul din Spitalul Universitar vorbea la modul cel mai placut despre el, spuneau ca ii placea sa zambeasca, ascundea suferinta, nu voia sa creada ca a inceput numaratoarea inversa. A fost unul dintre actorii care si-a aratat mahnirea pentru ca suntem o categorie de oameni, ca si noi suntem oameni, care a fost in general asezata din punct de vedere a interesului celor care ne conduc la periferia interesului lor", a mai spus Arsinel, citat de huff.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.