O noua lovitura pentru fostul patron de la OTV, Dan Diaconescu, care risca sa fie cercetat intr-un nou dosar pentru santaj.

In urma probelor adunate de procurori, fostii angajati ai OTV si alti apropiati ai jurnalistului vor fi cercetati in dosarul care seamana cu cel pentru care Diaconescu a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare.

Pentru a se redeschide un nou dosar penal, judecatorii trebuie sa aprobe respectiva cerere, scrie antena3.ro.

Tribunalul Bucuresti va lua, marti, o decizie in acest caz, noteaza stiripesurse.ro.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv in martie 2015 de Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru santajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei aradene Zarand, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea. Curtea de Apel Bucuresti a decis, pe langa condamnarea la inchisoare cu executare a fondatorului PP-DD, si interzicerea desfasurarii de catre acesta a oricarei activitati in presa scrisa sau audio-video, ca pedeapsa complementara, pe o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei de cinci ani si sase luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.