Social 22 August 2016 10:15
Studentii facultatilor bucurestene mai au doar cateva saptamani la dispozitie pentru a gasi cea mai buna varianta de cazare in noul an universitar.

Fie ca tocmai au fost admisi in anul intai si vor cauta pentru prima data un loc de cazare in Bucuresti ori sunt deja intr-un an superior dar trebuie sa se reorienteze studentii au in ziua de astazi o multime de optiuni pentru cazarea pe timpul studiilor.

In clipa de fata, exista in Bucuresti zeci de camine de stat sau private, care ii pot primi pe tinerii studenti, pe langa miile de garsoniere de inchiriat din Capitala.

Cele mai numeroase sunt caminele universitatilor de stat, unde s-au cazat candva si parintii studentilor din 2016 - cu nume cunoscute ca Regie, Grozavesti, Leu si Agronomie -, apoi mai sunt cele ale facultatilor particulare, cum ar fi Spiru Haret, Titu Maiorescu sau Hyperion, dar poate cele mai noi si mai interesante oferte sunt cele private, cum ar fi campusurile Arcca - Vitan Village si Pajura Garden, West Gate Studios din Militari sau caminul privat CARO.

Citeste continuarea articolului pe Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.