Social 18 Iulie 2016 18:15
Legendarul brand de fashion Forever 21 si-a anuntat planul de a intra pe piata din Romania, prin deschiderea primului sau magazin in Bucuresti, in aceasta toamna. Magazinul va fi amplasat in ParkLake, noul centru comercial care isi va deschide in curand portile pentru publicul larg si care va oferi o locatie unica de a face cumparaturi si de a petrece timpul liber.

“Piata romaneasca este una dintre cele mai importante destinatii de retail pentru noi. Potentialul sau, alaturi de nivelul de dezvoltare si de modernizare din ultimii ani, este impresionant si promitator. ParkLake este o locatie ideala pentru primul nostru magazin din aceasta tara. Credem cu tarie in interactiunea oamenilor cu brand-ul nostru in Romania, acesta oferind oportunitatea de a gasi locul unde tendintele globale in moda se imbina cu o experienta unica a cumparaturilor”, a spus Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe.

Potrivit unui comunicat remis 9am, lansarea Forever 21 in Romania este parte din expansiunea extensiva a Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului “Forever 21” in 9 tari din Europa. Pana la sfarsitul anului 2016, compania planuieste sa deschida magazine in 5 tari: Republica Ceha, Polonia, Portugalia, Romania si Slovacia.

Fondat in Los Angeles in 1984, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce ofera optiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce cele mai recente tendinte de pe catwalk pentru femei si barbati de toate varstele. Scopul brand-ului este de a inspira experienta de shopping a tuturor clientilor, oferind un mediu captivant de cumparaturi cu o oferta extrem de variata de produse in trend, la o valoare foarte buna.

Magazinul Forever 21 din ParkLake va oferi cumparatorilor o selectie larga de produse, intinse pe o suprafata de 1.600m2, ce va fi dispusa pe doua etaje.

Forever 21, Inc., cu sediul in Los Angeles, California, este un retailer de haine, incaltaminte si accesorii pentru femei si barbati, cunoscut pentru faptul ca ofera cele mai in voga tendinte in moda la un pret foarte bun. Acest model de business functioneaza prin creearea si mentinerea magazinelor mereu captivante, aducand produse noi in fiecare zi. Fondat in 1984, Forever 21 opereaza peste 750 de magazine, in 47 de tari, din Statele Unite, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latina, Mexic, Filipine si Marea Britanie. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.newsroom.forever21.com

Citeste si:
Un gigant finlandez vine în România: Va oferi salarii duble față de...
Un gigant finlandez vine în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.