Social 15 Iulie 2016 18:15
Programul cultural si de divertisment pentru acest weekend in Bucuresti cuprinde un concert al trupei Scorpions, ”Organic Days”, un festival de produse organice in patru gradini verzi ale orasului, lecturi pe iarba in Cismigiu langa ”Copacul cu carti” si un targ de produse handmade, Bounty Fair. Material realizat cu sprijinul NEWS.ro.

Scorpions

Iubitorii rockului german isi vor putea aplauda formatia preferata, Scorpions, care revine in concert la Bucuresti, sambata, la complexul Romexpo. Evenimentul face parte din turneul prin care trupa sarbatoreste 50 de ani de activitate. Biletele costa 172, 205 si 270 de lei, la care se adauga taxe.

”Organic Days - festival de trai simplu si frumos”

Asa cum a fost numit, invita publicul sa exploreze circuitul verde al orasului, in patru gardini ale Bucurestiului, Verona, J'ai Bistrot, Spatiul M60 si Sticlarilor, timp de doua zile, in zilele de 16 si 17 iulie. Fiecare spatiu al festivalului itinerant se transforma intr-o oaza verde in care oamenii vor gasi piete urbane cu legume si fructe crescute organic de fermieri iscusiti, delicatese si produse de bacanie bio, cosmetice naturiste si obiecte frumoase create de artizani si mestesugari.

Organizatorii promit ateliere in care participantii vor invata ce inseamna hrana vie sau cum sa isi realizeze singuri cosmetice naturale. Copiii sunt bineveniti la Organic Days, pentru ca vor gasi aici activitati dedicate lor, atat la Gradina Verona, cat si la J'ai Bistrot.

Copacul cu carti

Intr-o alta gradina a Bucurestiului, in parcul Cismigiu, va incepe, vineri, cea de-a treia editie a evenimentului ”Copacul cu carti”, care va oferi bucurestenilor placerea de a redescoperi lectura in mijlocul naturii. Evenimentul va debuta in peluza dintre intrarile Rigas si Victor Eftimiu ale parcului.

Pana in 14 august, publicul de toate varstele va avea acces gratuit la peste 500 de titluri de carti din toate domeniile, reviste si publicatii de specialitate, se va putea relaxa pe fotolii puf, hamace si paturi amplasate pe iarba, va asculta muzica ambientala si se va putea distra participand la atelierele si activitatile programate in fiecare weekend, informeaza organizatorii.

Citeste si:
Weekend in Bucuresti. 23-24 septembrie 2017
Weekend in Bucuresti. 23-24...

De luni pana joi, zona va fi deschisa intre orele 17.00 si 22.00 si va fi dedicata in totalitate lecturii, iar vineri, incepand cu ora 18.30, si sambata, duminica, incepand cu ora 11.00, vor fi programate ateliere de creatie pentru copii. Serile de weekend se vor incheia cu proiectii de film documentar si scurtmetraje pentru toate gusturile, pe teme de interes larg.

Bounty Fair

Cei care aleg sa ramana in oras in weekendul 16-17 iulie, vor putea merge si la Bounty Fair, care se va desfasura in curtea si gradina Casei Universitarilor Bucuresti, intr-o lume de poveste a handmade-ului romanesc.

Programul ambelor zile este de la ora 10.00 pana la ora 20.00 si targovetii vor gasi aici peste 50 de artisti romani care-si vor expune creatiile. Bucurestenii vor gasi de la accesorii vestimentare, obiecte de decor, pana la cosmetice naturale si produse pentru copii. Toate sunt realizate manual sau avand designuri unicat.

Citeste si:
Scorpions, pe 12 iunie 2018 la Bucuresti, in cadrul Crazy World Tour
Scorpions, pe 12 iunie 2018...

La aceasta editie a targului, atelierele de creatie vor fi pregatite pentru toti cei dornici sa se relaxeze sau sa invete tehnici noi de manufactura.

When Violin Meets Guitar

Sambata, incepand cu ora 19.30, iubitorii muzicii sunt asteptati la un show muzical unic in Romania, in parcul Herastrau, sub cupola ”Roaba de cultura”. In cadrul proiectului acustic live “When Violin Meets Guitar”, publicul va asculta Enescu, Vivaldi, Bach, Piazzola, Brahms, Mancini care se intalnesc cu The Doors, Metallica, Queen, Pink Floyd, intr-un fusion de clasic & rock.

Ice Age: Collision Course

Premiera saptamanii in cinematografe este ”Epoca de gheata: ploaie de meteoriti/ Ice Age: Collision Course”, in regia lui Mike Thurmeier si Galen T. Chu. Cursa epica a lui Scrat dupa ghinda naravasa il catapulteaza in univers, unde declanseaza accidental o serie de evenimente cosmice care transforma si pun in pericol lumea din Epoca de Gheata.
Citeste si:
[Video] Trupa Scorpions NU se mai retrage
Video  Trupa Scorpions NU se...

Pentru a se salva, Sid, Manny, Diego si restul turmei trebuie sa plece de acasa si sa porneasca intr-o expeditie plina de comedie si aventura, in timp ce calatoresc spre noi tinuturi exotice si se confrunta cu o serie de personaje noi, pline de culoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.