Social 14 Iulie 2016 11:00
Procurorii au primit expertiza tehnica a masinii conduse de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, informeaza romaniatv.net.

Concluziile expertizei tehnice a masinii lui Dan Condrea realizata de Institutul National de Expertize Criminalistice nu sunt deloc surprinzatoare, avand in vedere faptul ca nu se pune problema unei interventii asupra masinii.

Potrivit declaratiei procurorului general Augustin Lazar, cel mai probabil in cateva zile se va afla si solutia emisa de procuror, scrie mediafax.

In luna iunie, procurorul general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie a specificat ca in dosarul dezinfectantilor diluati se lucreaza pentru identificarea partilor vatamate, fiind vorba despre "sute de persoane"

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, in varsta de 41 de ani, a murit in 22 mai, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac, pe un drum judetean, intre localitatile Corbeanca si Buftea, scrie ziaruldeiasi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.