Social 12 Iulie 2016 17:55
Mai multe focuri de arma au fost trase, marti dupa-amiaza, in municipiul Bistrita pentru prinderea autorului jafului armat de saptamana trecuta de la o banca.

In urma incidentului, un politist a fost ranit, suspectul fiind prins, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Alexandra Veresezan.

Alexandra Veresezan a spus ca in timpul interventiei de prindere a autorului jafului de la o banca din Bistrita au avut loc schimburi de focuri de arma intre politisti si suspect.

Suspectul a fost prins de politisti, urmand sa fie dus la audieri.

Surse judiciare au declarat ca barbatul este cunoscut cu antecedente penale, el fiind cercetat atat in Romania cat si in Italia. Recent, el a fost eliberat conditionat din penitenciar. Comisarul Paul Andreica este politistul care a fost impuscat. Acesta este seful de la Investigatii Criminale.

Jaful a avut loc, in 5 iulie, la o filiala a Raiffeisen Bank de pe Calea Moldovei din Bistrita si a fost anuntat la 112, in jurul orei 10.30, de unul dintre angajatii bancii.

Angajatul a sesizat ca un barbat, in jur de aproximativ 30 de ani, care purta o sapca si ochelari de soare a intrat in sediul bancii si a inceput sa ii ameninte pe angajati. Ulterior, agresorul a furat o suma de bani din sertarul de la un ghiseu si a fugit.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Alexandra Veresezan, declara atunci pentru News.ro ca barbatul care a comis jaful armat a amenintat-o pe casiera bancii cu pistolul si a cerut banii din seif.

”La ora 10.27, politia a fost sesizata ca un barbat a intrat intr-o unitate bancara din Bistrita, unde prin amenintare cu o arma a cerut banii din seif”, spunea Alexandra Veresezan.

In urma incidentului, nicio persoana nu a fost ranita.

Reprezentantii bancii din Bistrita au anuntat ca barbatul a furat aproximativ 19.000 de lei.

Banca este dotata cu camere de supraveghere, iar inregistrarile au fost preluate de politisti pentru a fi analizate.

Citeste si:
Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, găsit împușcat...
Florin Zalomir, jandarm și...

Politistii au constituit filtre in judet, tinand legatura si cu colegii din judetele limitrofe, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.