Social 24 Mai 2016 16:53
Asociatia pentru Prevenirea si Combaterea Fraudelor (APCF) impreuna cu Team Innovation Media, organizeaza in data de 10 iunie, in Bucuresti, seminarul “Managementul combaterii spalarii banilor, finantarii terorismului si conflictului de interese”.

Seminarul se va desfasura la hotel Hilton intre orele 9.30-17.30.

Spalarea banilor, finantarea terorismului si conflictul de interese sunt probleme actuale care compromit stabilitatea, transparenta si eficienta sistemelor economico-financiare. Seminarul isi propune sa ofere participantilor o serie de informatii cu privire la manifestarea fenomenului de spalare de bani si finantarea terorismului in practica, prin exemple reale extrase din activitatea economico-financiara curenta. De asemenea, vor fi tratate noutatile din domeniu si aspecte conexate in activitatea de zi cu zi a ariei Anti Money Laundering (AML)/Combating the Financing of Terrorism (CFT). Vor fi dezbatute modalitatile de identificare ale conflictelor de interese, dar si investigatia si managementul conflictului de interese.

Seminarul va fi moderat de Daniel Varzaru, Certified Anti Money Laundering Specialist (ACAMS U.S.A) si Certified Fraud Examiner (ACFE U.S.A), Membru APCF cu o experienta vasta in: Anti Money Laundering (AML), Combating the Financing of Terrorism (CFT), Know your customer (KYC), Risk Assessment, Training si Florin Luca, Certified Fraud Examiner (ACFE U.S.A), Vicepresedinte APCF cu o experienta vasta in: Conflict de Interese, Frauda, Risk Assessment, Training.

Seminarul se adreseaza persoanelor din cadrul institutiilor private sau publice cu atributii in: Anti Money Laundering (AML)/Combating the Financing of Terrorism (CFT), Conformitate Generala, Managementul riscului operational, Control intern, Audit, Resurse Umane, Antreprenori si persoane care doresc sa acumuleze cunostinte si sa deprinda abilitati in vederea implementarii unui mecanism eficient de conformitate.
Dupa parcurgerea acestui seminar participantii isi vor imbogati cunostintele in zona de implementare practica a strategiei de gestionare a conflictelor de interese, de cunoastere a clientelei in scopul prevenirii si combaterii spalarii banilor si finantarii terorismului, Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA), Common Reporting Standard (CRS) sau programe de sanctiuni internationale.

Citeste si:
Camera Deputatilor: Faptele de incompatibilitate sau de conflict de...
Camera Deputatilor: Faptele...

"Fie ca vorbim de combaterea spalarii banilor, finantarea terorismului sau conflictului de interese, toate au in final un impact semnificativ asupra organizatiilor si persoanelor. Un management eficient al acestor riscuri este cel care poate face diferenta.
Seminarul isi propune sa trateze o abordare practica a acestor concepte, sa ofere posibilitatea de a gasi solutii de mitigare si de a obtine ultimele noutati in domeniu.", spune presedintele APCF, Alin Becheanu.

Pentru mai multe informatii despre seminarul ““Managementul combaterii spalarii banilor, finantarii terorismului si conflictului de interese”, va rugam accesati:
www.teaminnovation.ro/seminar-managementul-combaterii-spalarii-banilor-finantarii-terorismului-si-conflictului-de-interese
www.apcf.ro

Citeste si:
Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai...
Festivalul de business al...

Asociatia pentru Prevenirea si Combaterea Fraudelor este o asociatie non-profit infiintata la data de 25 Aprilie 2014, in baza Ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii avand ca scop: crearea unui pol de specialisti in managementului riscului de frauda si conformitate si dezvoltarea unei solide culturi antifrauda in Romania.
Asociatia a luat nastere ca urmare a initiativei unui grup de persoane fizice din cadrul unor companii nationale si multinationale care au avut ca valori commune: cinstea, etica, corectitudinea si altruismul. Membrii fondatori ai Asociatiei fac parte preponderent din sistemul Financiar-Bancar, Consultanta, Audit, Telecom,Energie si Asigurari si isi doresc sa faca parte dintr-un forum de excelenta profesionala in domeniul conformitatii si prevenirii si combaterii fraudei. Experienta si asteptarile fondatorilor au facut sa aleaga un motto pe masura asteptarilor: “FRAUDA SE INTAMPLA… FII PREGATIT”.

Citeste si:
Seminar gratuit pentru pacientii oncologici romani
Seminar gratuit pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.