Social 11 Mai 2016 10:45
Parcul IOR este cu cateva etaje mai sus decat Central Park din New York, iar cine vrea sa vada diferenta dintre administratia PSD si cea PNL sa viziteze sectoarele 3 si 6, a spus Robert Negoita la lansarea candidaturii sale pentru un nou mandat de edil al sectorului 3 din partea social-democratilor.

Cuminti, asezati la mese, cu un suc si-o apa in fata, dar si cu tacamuri, peste 500 de social-democrati din sectorul 3 i-au primit in aplauze pe liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea, Robert Negoita si Gabriela Firea, desi trecuse mai bine de jumatate de ora de la ora anuntata pentru debutul evenimentului.

''Cel mai bun primar de sector al Bucurestiului'' si ''cel care a crescut sectorul precum pe Fat Frumos'' au fost doar doua dintre aprecierile facute de cel care a facut prezentarile vorbitorilor la adresa candidatului PSD.

"Am fost foarte curios sa vad cum arata Central Park din New York, un parc de referinta. Va rog sa nu ma credeti, sa mergeti sa vedeti: suntem multe etaje peste Central Park din New York cu Parcul IOR din Sectorul 3", a sustinut Negoita, starnind aplauze si nedumerirea celor prezenti.

Edilul a mai spus ca cine vrea sa faca diferenta dintre social-democrati si liberali trebuie sa mearga in sectoarele 3 si 6, singurele care au primari in functie alesi in urma cu 4 ani.

Liderul PSD din sectorul 3, Ioan Mihalcea, a avut si el numai cuvinte de lauda la adresa lui Robert Negoita. ''Suntem la inceputul unei batalii electorale care va da sectorului 3 inca un mandat primarului de nota 10 Robert Negoita. Si peste ani ne vom aduce aminte de aceasta batalie politica, clipe minunate si inaltatoare din luptele politice ale stangii unite democrate. Vom putea spune fiecare dintre noi: si eu am fost acolo, am luptat acolo si eu am fost atunci'', a fost de parere Ioan Mihalcea.

La randul sau, Liviu Dragnea a afirmat ca a lucrat cu Robert Negoita in 2007, in campania pentru alegerile europarlamentare.

''Am lucrat impreuna intr-o campanie electorala la alegerile europarlamentare, cand mai eram in sediu cred ca cinci insi. In acele vremuri din pacate PSD prin liderii informali de atunci nu doreau ca la alegerile europarlamentare sa fie un rezultat bun, pentru a plati o polita presedintelui de atunci. Noi nu am fost de acord, un grup de tineri putini nebuni si am reusit sa renastem in partid dorinta de a castiga, chiar daca erau alegeri initial fara miza'', si-a amintit Liviu Dragnea, conform MEDIAFAX.

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Discursul sau a fost intrerupt de aparitia lui Victor Ponta, intampinat cu ropote de aplauze.

"Bine ai venit, Victor. Dl. presedinte Iliescu avea in permanenta acest obicei: intai incepea o adunare - consiliu national sau congres - si apoi intra seniorul", a spus, cand s-a facut liniste, Liviu Dragnea.

El le-a mai transmis celor prezenti ca se bucura ca nu este singurul care a intarziat din cauza traficului, in aceeasi situatie fiind si Gabriela Firea, cu care liderul PSD a schimbat cateva mesaje. "Abia astept sa schimbam primarul, sa rezolve problema cu traficul", a concluzionat Dragnea.

Victor Ponta a luat si el cuvantul. "Se spune despre prieteni ca sunt si la bine si la rau. Robert n-a fost cu mine la bine niciodata, dar a fost intotdeauna la rau, si pentru asta ii multumesc. Asa cum sta in sondaje, va castiga fara emotii, a afirmat fostul lider al social-democratilor.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

La randul ei, Gabriela Firea l-a indicat pe Robert Negoita ca fiind principalul "vinovat" de intrarea ei in politica. "M-a convins acum 3 ani si jumatate, aproape 4, ca misiunea mea in viata - mass- media - ar trebui sa inceteze si ca la PSD este nevoie de oameni tineri. Mi-a spus ca este nevoie de doamne, sa vina mai multe femei in partid si acuma se plang colegii nostri ca suntem prea multe, ca vor sa infiinteze un departament al barbatilor", le-a spus, celor prezenti, Gabriela Firea.

Dupa circa o ora de discursuri, liderii partidului s-au retras, nu inainte de a face fotografii cu alaturi de membrii PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.