Un numar de 700 de scrisori scrise de mana vor decora scaunele din trenurile de metrou, miercuri, 23 martie, cand are loc cea de a doua editie a evenimentului "Scrisori calatoare in metrou" organizat de Metrorex in parteneriat cu Asociatia "Arta nu musca".

Evenimentul are loc pe data de 23 martie in trenurile de metrou ce vor circula pe magistralele Berceni –Pipera, in intervalul orar 8:00-10:00, si Preciziei – Anghel Saligny, in intervalul orar 10:00-12:00. Astfel, bucurestenii care vor circula cu metroul miercuri, vor avea avea parte de surprize in plicuri elegant caligrafiate.

Cele 700 de scrisori scrise de maini harnice si talentate, vor purta mesajul cea de a doua editie a evenimentului - "Du bucuria mai departe". Scrisorile cu sigiliu vor decora scaunele din trenurile de metrou si vor fi descoperite de doamnele, domnisoarele si domnii ce vor calatori pe cele doua magistrale. Acestea vor ascunde sub sigiliu mesaje prietenoase, care au ca scop inveselirea calatorilor cu metroul, amintindu-le sa zambeasca si sa se bucure de viata, potrivit MEDIAFAX.

Evenimentul "Scrisori calatoare in metrou", aflat la cea de-a doua editie, este organizat de Metrorex in parteneriat cu Asociatia "Arta nu musca". "Arta nu musca" este o retea nonprofit, inovativa si interdisciplinara de oameni, artisti sau din cele mai diverse domenii, care considera ca arta este forta vitala a unei societati, potrivit descrierii de pe pagina oficiala de Facebook.

ONG-ul a fost fondat in decembrie 2011 de catre Loredana Munteanu care este cofondator, alaturi de Cristina Dobrescu, al conceptului "Livrez Dragoste", o afacere prin care sunt scrise si livrate scrisori caligrafice.

Citeste si:
Firea: „Azi noapte NU se putea respira în București! Unde sunt...
Gabriela Firea: „Azi noapte...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.