Mama moderna este diferita, activa, inteligenta si organizata. Daca mamele de ieri erau doar bune casnice, mamele de astazi au lasat cratita pentru cariera si au inceput sa aduca bani in casa, cot la cot cu barbatii.

Problema mamei moderne este insa timpul. Poate ca timpul petrecut in fata aragazului si timpul petrecut dereticind si facand curat prin casa poate fi compensat printr-o firma de catering sau printr-o firma de curatenie. Ce se intampla insa cu timpul petrecut alaturi de cei mici?

Evident, exista solutia bonei. Ultimii ani au reprezentat o adevarata dezvoltare pentru firmele care ofera servicii de educatie a celor mici, chiar in locuinta clientilor si fara doar si poate, dezvoltarea va continua multa vreme de acum incolo. Mama moderna este, asadar, ajutata de bona. Problemele nu sunt incheiate insa, deoarece bona nu este intotdeauna asa cum ar trebui sa fie. Unele bone nu se preocupa de cei mici, lasandu-le educatia la voia intamplarii, altele sunt neglijente cu siguranta lor, altele nu respecta programul de somn sau de masa impus de parinti in timp ce altele devin chiar violente, atat verbal cat si fizic.

Cum, in interviu, orice bona este perfecta, mama moderna trebuie sa apeleze la solutii ajutatoare. O astfel de solutie este camera de supraveghere. Camerele de supraveghere pentru bone si pentru bebelusi au reusit sa rezolve o multime de probleme pentru orice mama si mai exact, pentru orice parinte. Magazinele online destinate exclusiv acestui domeniu au inceput sa aiba preturi mult mai mici pentru produse si sa ofere solutii din ce in ce mai performante.

Astfel, o camera IP wireless, precum: HIKVISION DS-2CD2432F-IW sau HIKVISION DS-2CD2Q10FD-IW pot oferi eficienta maxima si avantaje cat cuprinde:

  • Pot fi urmarite de pe orice dispozitiv mobil. Cum orice persoana adulta detine cel putin un telefon inteligent, o tableta sau un laptop care sunt mereu conectate la internet, orice parinte poate sa isi urmareasca non stop copilul si in acelasi timp sa urmareasca si bona.
  • Pot fi conectate extrem de usor. Cu doar cateva clickuri, sistemul de cloud ezvizlife.com oferit exclusiv de producatorii Hikvision, doar pentru produsele fabricate de ei, iti conecteaza camera la internet si la dispozitivul de pe care vei urmari imaginile care te intereseaza. Astfel scapi de povara instalarii tras de cabluri si chiar timpi lungi de asteptare.
  • Ofera calitate. Imaginile filmate de camerele moderne de supraveghere sunt de cea mai buna calitate. Acestea au o rezolutie generoasa ( unele sunt chiar full HD), pot fi preluate atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte si de multe ori sunt insotite de sunet sau de senzori de miscare, in asa fel incat sa surprinda doar momentele cu adevarat importante.
SKUT.ro este distribuitor autorizat Hikvision in Romania.

Ce castigi, daca esti mama, achizitionand o camere de supraveghere video?

Citeste si:
3 sfaturi utile pentru îngrijirea pielii bebelușului pe timp de vară
3 sfaturi utile pentru...

Primul lucru pe care il castigi este linistea. Chiar daca esti la zeci de km departare de copilul tau, poti sta mereu cu ochii pe el si poti avea garantia ca este in deplina siguranta. Este suficient sa ai un telefon la indemana si este ca si cand l-ai avea langa tine. Daca achizitionezi una dintre camerele de mai sus, nu doar ca el iti va fi aproape, insa ii vei fi si tu aproape, vorbindu-i ori de cate ori este nevoie, camerele avand un difuzor integrat.
De asemenea, prin instalarea unui sistem de supraveghere video poti sti tot ceea ce face bona. In felul acesta, ai garantia ca educatia pe care o primeste prichindelul tau, mancarea pe care o mananca si timpul pe care si-l petrece alaturi de bona sunt de cea mai buna calitate. In cazul in care bona nu este persoana pe care ti-o doresti alaturi de copil, ai posibilitatea sa renunti la serviciile ei rapid.
Nu in ultimul rand, o camera video pentru bone si bebelusi iti ofera flexibilitate. Poti lucra fara niciun fel de problema, te poti preocupa de cariera si in acelasi timp ii poti oferi copilului tau o educatie de cea mai buna calitate.

Citeste si:
Cat câștigă o bonă în București pentru un program de 4 ore
Cat câștigă o bonă în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.