In prima etapa a extragerii aferente lunii decembrie au fost desemnate ca fiind castigatoare bonurile fiscale emise in data de 30 decembrie 2015, cu o valoare de 142 de lei.

A doua extragere pentru selectia celor 100 de castigatori la Loteria bonurilor fiscale din luna decembrie va avea loc joi, a anuntat Ministerul Finantelor Publice.

Dupa centralizarea bonurilor fiscale castigatoare, depuse in termenul legal de 30 de zile, a rezultat un numar de 188 cereri de revendicare, fiind depasit astfel numarul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Fondul de premiere pentru aceasta extragere este de un milion de lei.

Extragerea va fi organizata in 25 februarie a.c., in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 18.55.

Aceasta va consta in extragerea cu urnele Loteriei Romane a unui numar din intervalul numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 pana la 188.

Numarul extras in cadrul acestei trageri va fi primul castigator. Pentru desemnarea celui de-al doilea castigator, se aplica crescator la primul numar extras un pas care are valoarea egala cu ziua emiterii bonului fiscal castigator (30). Pentru stabilirea celorlalti castigatori, pasul se aduna succesiv la numarul desemnat anterior ca fiind castigator.

Daca in urma aplicarii acestei proceduri de selectie se depaseste numarul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din lista (188), urmatorul numar castigator din lista este dat de diferenta dintre suma determinata prin aplicarea pasului (30) la baza de referinta si numarul unic maxim atribuit (188), continuand cu aplicarea pasului pana la stabilirea numarului maxim de premii prevazut de lege, respectiv 100. In procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind castigatoare, sunt eliminate din lista, scrie MEDIAFAX.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale antifrauda fiscala.

Citeste si:
Bogdan Mocanu, acuzații dure la adresa lui Jador. Cei doi sunt...
Bogdan Mocanu, acuzații dure...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.