Miley Cyrus si actorul australian Liam Hemsworth s-au logodit, cei doi decizand sa mai dea o sansa iubirii lor, dupa ce in 2013 cuplul s-a despartit dupa o relatie de patru ani.

Miley Cyrus, in varsta de 23 de ani, si Liam Hemsworth, in varsta de 26 de ani, sunt din nou impreuna si sunt decisi sa se casatoreasca, potrivit relatarilor din presa internationala.

Cei doi au petrecut sarbatorile impreuna in Australia, iar cantareata isi petrece weekendurile in resedinta din Malibu a actorului australian, conform vanityfair.com. Totodata, recent, Miley Cyrus a publicat pe reteaua de socializare Instagram o fotografie in care aceasta poarta un inel care pare a fi unul de logodna. Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Ultimul cantec/ The Last Song", in care au jucat impreuna. Cei doi s-au despartit in 2010, dar s-au impacat dupa cateva saptamani. Ulterior, cele doua vedete s-au impacat si s-au logodit in mai 2012. Totusi, in 2013, cuplul a decis sa rupa logodna. Cantareata si actrita americana Miley Cyrus a devenit cunoscuta datorita serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica interpretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat in 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare, scrie MEDIAFAX.

In ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat in atentia presei internationale mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse in 2013, dupa ce a fumat, in timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis in direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce parea sa fie o tigara cu marijuana, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodata, dansul ei lasciv si simularea masturbarii alaturi de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, in vara anului 2013, a scandalizat opinia publica internationala. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o noua "moda" in showbizul international in 2013 - twerking-ul (dans lasciv in pozitie aplecata obtinut prin ondularea exagerata a bazinului, n.r.).

Anul trecut, Miley Cyrus a avut o relatie cu Patrick Schwarzenegger, unul dintre fiii actorului american Arnold Schwarzenegger.

Citeste si:
Miley Cyrus, mesaj emoționant: „Te iubesc Hannah Montana!”
Miley Cyrus, mesaj emoționant...

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat in televiziune, cu un rol in serialul "Neighbours", dar a facut destul de rapid tranzitia spre marele ecran, remarcandu-se in lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale" si "Jocurile foamei/ The Hunger Games". Liam Hemsworth, ai carui frati mai mari Luke si Chris sunt si ei actori, a putut fi vazut si in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.