Liderul Partidului Miscarea Populara Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, isi cauta iubita, el spunandu-le jurnalistilor, intr-o conferinta de presa, ca oamenii nu sunt facuti sa fie singuri si ca idealul sau este ca viitoarea iubita sa lucreze in sistemul de justitie, sa fie atragatoare si inteligenta.

Presedintele organizatiei municipale a Partidului Miscarea Populara Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca isi cauta iubita, in conditiile in care alegerile locale se apropie si trebuie sa fie pregatit ”din toate punctele de vedere”.

”Anuntul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubita. Alegerile locale se apropie si trebuie, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului, sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei. Sper cu ajutorul presei sa devin candidatul ideal pentru Primaria Giurgiu. As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, la judecatorie, tribunal, parchet, dar aceasta conditie ar fi prea restrictiva. Asa incat criteriile de baza sunt sa fie atragatoare si inteligenta”, a afirmat Cracea.

El le-a transmis femeilor ”interesate” ca il pot contacta pe Facebook sau isi pot lasa datele de contact la sediul partidului.

”Confruntarea politica ar putea sa se complice daca avem in vedere faptul ca ceilalti contracandidati sunt tati de fete. Cele interesate ma pot contacta pe contul personal de Facebook sau isi pot lasa datele de contact la partid”, a adaugat Cracea. Intrebat de jurnalisti daca vrea sa se insoare, el a spus ca zilele trecute a primit horoscopul pe 2016 si scria ca in acest an va avea succes in cariera si se va casatori.

De altfel, Marius Bogdan Cracea, in varsta de 38 de ani, a postat pe Facebook mai multe articole aparute in presa locala in urma anuntului sau din conferinta de presa si a primit numeroase comentarii, intre care: ”Acum, daca nu ti-o iesi treaba asta cu politica sa nu te gasesti trist, insuratoarea nu vad cum ai s-o ratezi la atata publicitate?! Mult succes!”

Citeste si:
Unul dintre liderii Hamas, ucis în Beirut într-un atac atribuit...
Unul dintre liderii Hamas,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.