Cei doi adolescenti acuzati ca au agresat sexual, intr-un internat al Liceului Sportiv din Timisoara, un coleg de camera de 13 ani, introducandu-i in anus o coada de matura si un dop, ca pedeapsa dupa o cearta cu acesta, au fost arestati preventiv, vineri, de Judecatoria Timisoara.

Cei doi adolescenti din localitatile Nitchidorf si Bulgarus acuzati ca au agresat sexual, joi seara, intr-un internat al Liceului Sportiv din Timisoara, un coleg de camera de 13 ani, au fost arestati pentru 29 de zile de Judecatoria Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei doi au fost arestati pentru tentativa de viol. Decizia Judecatoriei Timisoara poate fi contestata la Tribunalul Timis.

Incidentul a avut loc joi seara, dupa ora 22.00, intr-un internat al Liceului Sportiv din Timisoara, unde doi adolescenti, in varsta de 17, respectiv 18 ani, din localitatile Nitchidorf si Bulgarus, si-au agresat sexual un coleg de camera in varsta de 13 ani, din Orsova, judetul Mehedinti. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Mirela Draghicioiu, spunea ca tatal copilului de 13 ani a sesizat Politia.

Conform sursei citate, politistii au stabilit, in urma audierilor, ca, dupa ce a iesit de la dus, baiatul de 13 ani a avut o altercatie verbala cu cei doi, in urma careia acestia au hotarat "sa ii aplice o corectie".

Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol, iar cei doi adolescenti au fost retinuti pentru 24 de ore, declara Draghicioiu.

Potrivit politistilor care investigheaza cazul, cei doi agresori i-ar fi introdus baiatului de 13 ani o coada de matura in anus, dar si un dop de PET.

Agresorii au fost audiati de procurori.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, din probatoriul administrat pana la acest moment al urmaririi penale, a reiesit ca: "La data de 19 noiembrie 2015, in jurul orei 22.00, in internatul unei scoli din Timisoara, prin folosirea unei maturi, a unei sticle de plastic si a unui tub de spray, inculpatul C.A.L. (in varsta de 17 ani) ar fi incercat sa agreseze sexual un coleg de camera in varsta de 13 ani, dupa ce, in prealabil, inculpatul Cortusan Bogdan-Vasile (in varsta de 18 ani) l-ar fi imobilizat".

Citeste si:
Israel: Cei doi teroriști palestinieni suspecți în atentatul din...
Israel: Cei doi teroriști...

De asemenea, politistii continua ancheta, urmand sa stabileasca si care au fost masurile organizatorice in internat si daca exista sau nu un supraveghetor la momentul incidentului.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Aura Danielescu, declara ca reprezentantii institutiei urmaresc imaginile de pe camerele de supraveghere si se vor lua masurile care se impun.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.