Bogdan Molesag, tobosarul trupei Up to Eleven si cameraman la Prima TV, care a fost transferate sambata in spitale din strainatate, a ajuns cu bine la o clinica din Belgia, au anuntat apropiati ai acestuia pe Facebook.

Bogdan Molesag, caruia prietenii ii spun Bobo, se afla in clubul Colectiv in momentul izbucnirii incendiului din 30 octombrie, numarandu-se printre persoanele grav ranite in aceasta tragedie. El s-a numarat printre persoanele ranite care au fost transportate sambata cu doua aeronave C-27 J Spartan la spitale din Olanda si Belgia.

"Bobo a ajuns in Belgia", a anuntat pe Facebook o apropiata a lui Bogdan Molesag. Aceasta a precizat ca au existat cateva probleme in privinta starii lui de sanatate pe durata transportului, dar medicii au reusit sa il stabilizeze si acum tanarul se afla intr-un spital din Belgia.

Acesta a suferit arsuri pe 30% din suprafata corpului in incendiul din clubul Colectiv, dupa cum au spus alti prieteni ai acestuia pe Facebook, scrie MEDIAFAX.

"Prietenul nostru Bobo Bogdan se afla in spital si lupta in fiecare clipa pentru viata, tineretea si viitorul lui (...) A fost acolo, in ‪#‎colectiv‬, la locul tragediei, alaturi de colegii de formatie, sa sustina lansarea celor de la 'Goodbye to Gravity'. Din pacate, colegul si prietenul sau Laurentiu Varlan nu mai este printre noi, iar Liviu Popescu se afla in spital. Imi permit sa va rog sa-i ajutati in primul rand prin gandurile voastre pline de iubire si lumina", a scris un apropiat al lui Bogdan Molesag pe Facebook.

Laurentiu Varlan a fost chitaristul formatiei Up to Eleven si a decedat in incendiul din Colectiv. Liviu Popescu este basistul aceleiasi trupe si a fost la randul sau ranit in incendiu, fiind internat in stare grava.

Pe de alta parte, cei care vor sa il ajute pe Bogdan Molesag pot sa doneze bani in conturile deschise pe numele fratelui acestuia, Cosmin Molesag, ale carui coordonate pot fi gasite pe pagina de Facebook a emisiunii "Cronica Carcotasilor", de la Prima TV, televiziune la care tanarul lucra pe postul de cameraman.

De asemenea, apropiatii tanarului au lansat pe Facebook actiunea "The Guardian" pentru Bogdan Molesag, o licitatie online deschisa pana pe 16 noiembrie, in care cei interesati il pot ajuta pe acesta cu sume incepand de la 50 de euro, in schimbul unei fotografii, intitulata "The Guardian", care este prezentata si pe pagina evenimentului.

Citeste si:
Descoperă Belgia prin orașele sale medievale. Informații și detalii...
Descoperă Belgia prin orașele...

"Acesta poarta numele de 'The Guardian' si pot spune despre ea ca este una foarte speciala pentru cea care a realizat-o, marcand o rascruce a vietii sale. A fost creata in urma depasirii unor momente grele cu care acesta s-a confruntat anul trecut devenind un simbol personal al propriei puteri, credinte, determinari si vointe. Scopul acestei licitatii fiind unul umanitar, realizatoarea fotografiei nu doreste ca numele ei sa fie public pentru ca in aceste momente important este Bogdan! Fotografia are dimensiunile de 70 cm x 70 cm si este unicul print, asta inseamna ca cel/cea care o va achizitiona va fi singurul ei posesor", se spune intr-un anunt publicat pe pagina de Facebook a actiunii "The Guardian" pentru Bogdan Molesag.

Bilantul persoanelor decedate in tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, dupa ce duminica au murit alti trei raniti internati in spitale din Bucuresti, iar alti noua au decedat sambata, sapte in clinici din Capitala si doi in Olanda, unde au fost transferati.

Citeste si:
Cu ce lider se întâlnește Vladimir Putin în prima sa vizită în...
Cu ce lider se întâlnește...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.