Social23 Octombrie 201512:36

Lectura de 2 minute

Prim-vicepresedinte PNL Teodor Atanasiu spune ca autoritatile trebuie sa spuna in ce conditii a beneficiat Gabriel Oprea de coloana oficiala de cand ocupa functia de vicepremier, el afirmand ca ”este regretabil ca Gabriel Oprea se ascunde de cateva zile”.

”Cu toate ca nu multi isi apleaca privirea spre tragicul eveniment in care un politist aflat in misiune si-a pierdut viata, accidentul nu trebuie sa treaca neobservat, autoritatile statului fiind obligate sa dea toate raspunsurile necesare pentru ca vinovatii si cauzele accidentului sa se afle. Tinand cont de faptul ca legea stipuleaza clar ce demnitari au dreptul de a fi insotiti de o coloana oficiala si in ce cazuri, iar in situatia vicepremierului se ridica semne pertinente de intrebarea asupra acestei chestiuni, cer autoritatilor in masura sa dea aceste raspunsuri si sa spuna in ce conditii a beneficiat Gabriel Oprea de coloana oficiala de cand ocupa functia de vicepremier. Informatiile aparute astazi in presa, conform carora un alt accident in care ar fi fost implicat un politist care facea parte din coloana oficiala a vicepremierului a avut loc in urma cu aproximativ o luna, adancesc si mai mult semnele de intrebare si consternarea celor care vor sa inteleaga cum si de ce si-a pierdut un om viata”, spune prim-vicepresedinte PNL Teodor Atanasiu.

Potrivit acestuia, este regretabil ca Gabriel Oprea se ascunde de cateva zile, de cand s-a produs accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina.

”E regretabila si lipsa de reactie a autoritatilor, comunicatul venit din partea Politiei Capitalei starnind si mai mare consternare, in loc sa clarifice situatia. In urma unei astfel de situatii, in care refuzi sa raspunzi intrebarilor legitime demnitar fiind, demisia ar fi un gest normal”, mai spune Atanasiu. Subinspectorul Bogdan Cosmin Gigina (28 de ani) de la Brigada Rutiera a Capitalei a murit la spital, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata pentru lucrari la reteaua de gaze, pe strada Stirbei Voda.

Politistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, insa informatii despre aceasta situatie nu au fost comunicate de Ministerul Afacerilor Interne, fiind aflate mai intai pe surse.

Citeste si:
VIDEO Polițist din New York, spulberat de o mașină. Șoferul nu s-a...
VIDEO Polițist din New York,...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.