Procurorii DNA fac 14 perchezitii in judetul Brasov, la sediul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, la mai multe firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie si infractiuni de fals, surse judiciare declarand ca printre cei vizati este si seful institutiei.

Cercetarile in aceasta cauza sunt facute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov si vizeaza "suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni de fals, comise in perioada 2012-2015", se arata intr-un comunicat de presa al DNA.

Potrivit sursei citate, anchetatorii fac 14 perchezitii in judetul Brasov, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul fiind sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Brasov, iar printre persoanele vizate ar fi si seful institutiei, precum si un inspector sef.

Potrivit surselor citate, anchetatorii au date ca unele lucrari cadastrale s-ar fi facut printr-o firma controlata de seful OCPI Brasov. Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.