Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) reia lucrarile de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1, lucrarile avand termen de finalizare doua luni, iar traficul in zona va fi restrictionat.

"CNADNR SA reia lucrarile de reabilitare a podului, fapt ce va crea disconfort participantilor la trafic si timpi de asteptare mai mari, dar trebuie sa intelegem cu totii ca acest pod trebuie reabilitat pentru asigurarea sigurantei circulatiei si a confortului utilizatorilor. (...) Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca in perioada 15.09.2015 – 15.11.2015, perioada ce poate suporta anumite modificari, in functie de conditiile meteorologice, in intervalul cuprins intre zilele de luni ora 06:00 – vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfasura restrictionat pe jumatate de cale, in zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localitatii Predeal, din jud. Brasov, in vederea executarii lucrarilor de reparatie a acestuia", se arata intr-un comunicat al companiei.

Oficialii CNADNR spun totodata ca, din cauza ca specificul lucrarilor nu permite ridicarea restrictiilor de circulatie, in zilele sfarsitului de saptamana din perioada 3 - 4 octombrie sau 10 - 11 octombrie circulatia se va desfasura alternativ, pe un singur sens. In intervalul cuprins intre ziua de vineri ora 14:00 si luni ora 06:00 si pe perioada sarbatorilor legale, traficul rutier se va desfasura in conditii normale, scrie MEDIAFAX.

"CNADNR SA considera ca aceasta perioada este cea mai buna pentru realizarea lucrarilor si face un apel la conducatorii auto sa inteleaga ca disconfortul creat de lucrari este temporar si ca la finalizarea lucrarilor, circulatia pe pod se va desfasura in conditii de siguranta si confort foarte bune. Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea rutiera existenta pe perioada mentionata", se mai arata in comunicatul companiei de drumuri.

Citeste si:
Un TIR a luat foc pe Autostrada A3. Traficul a fost restricționat...
Un TIR a luat foc pe...

Compania a inceput in iulie lucrari de reparatii la suprastructura podului, dar le-a sistat intrucat circulatia in zona s-a intensificat o data cu inceperea perioadei de concedii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.