Social 3 August 2015 11:10
Soferul care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, iar anchetatorii asteapta, pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatele probelor biologice prelevate la spital, unde a ramas internat dupa accident.

Ancheta in cazul cetateanului turc Abdullah Atas este facuta de politistii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Procurorul de caz, Rares Stan, a declarat, duminica, ca barbatul este cercetat pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, dar deocamdata acesta nu a putut fi audiat, intrucat a ramas internat la spital. Soferului i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind asteptat de anchetatori, scrie MEDIAFAX.

Duminica au dat declaratii despre accident colegii politistului ranit grav si s-a facut cercetarea la fata locului, existand indicii ca soferul, dupa ce l-a agatat pe agentul de la Rutiera pe capota masinii, a facut intentionat un viraj pentru ca acesta sa cada.

"S-a emis un manda in lipsa pentru suspect, insa audierea acestuia la spital nu a fost posibila. Starea medicala nu permite audierea lui", a mai spus procurorul. Accidentul s-a produs duminica, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat, l-a lovit, acesta a ramas pe capota aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Soferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de politisti la aproximativ doi kilometri, in Pipera, judetul Ilfov, dupa ce a lovit un scuar si apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat intr-un gard. Agentii de la Rutiera spun ca soferul mirosea a alcool.

Politistul are politraumatisme, fiind internat in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Soferul care l-a lovit pe politistul de la Rutiera, cetatean turc, a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale si pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si:
Poliția Rutieră vine cu sfaturi pentru șoferi și pietoni pe timp de...
Poliția Rutieră vine cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.