Social 27 Iulie 2015 12:12
Asociatia Serviciilor de Ambulanta din Romania si Federatia Nationala Sindicala “AMBULANTA” din Romania organizeaza pe 28 iulie 2015, in Piata Constitutiei,  o festivitate  la care vor participa toate Serviciile de Ambulanta din tara cu ocazia Zilei Nationale a Ambulantei.

Program 28 iulie 2015, Ziua Nationala a Ambulantei

ora 09:00 – Deschiderea oficiala a Festivitatii:

– Imnul Romaniei, urmat de Imnul Ambulantei.

– Prezentarea istoriei Ambulantei – dr. Cristian Grasu

– Prezentarea Legii 22/2015 privind instituirea Zilei Nationale a Ambulantei pe 28 Iulie – Gheorghe Chis

– Prezentarea flotei nationale a Serviciilor Publice de Ambulanta, a personalului cat si a numarului de interventii pe semestrul I 2015 – dr. Alis Grasu

– Inmanarea plachetelor de recunostinta si sacrificiu pentru colegii accidentati si decedati in misiune – Gheorghe Chis

– Un cuvant din partea oficialitatilor

– In final aceasta ceremonie se va inchide cu Imnul Ambulantei, urmat de un salut exprimat de convoiul de ambulante prin folosirea sistemelor acustice si luminoase timp de 1 minut.

ora 10:00 – Marsul festiv se va desfasura pe urmatorul traseu:

– P-ta Constitutiei, B-dul Unirii, continuat spre P-ta Universitatii, (Hotel Intercontinental), B-dul Nicolae Balcescu, B-dul Magheru, se va continua spre P-ta Romana, pe B-dul Lascar Catargiu pana in P-ta Victoria, unde se va face o oprire de 5 minute si se va difuza IMNUL AMBULANTEI.

- Coloana de ambulante va continua traseul pe Calea Victoriei, oprire de 5 minute pe Calea Victoriei fata in fata cu Ministerul Afacerilor Interne si cu Ministerul Sanatatii, unde se va difuza Imnul Ambulantei, se continua traseul pe Calea Victoriei, dupa trecerea podului se intra pe B-dul Natiunilor Unite, B-dul Libertatii cu finalizarea traseului in P-ta Constitutiei.

– Colana de ambulante se va deplasa cu o viteza constanta de 10 km/h avand in functiune semnalele luminoase pe tot traseul, iar cele acustice doar in reperele mari ale orasului (la pornire, in intersectiile mari din traseu si in locatiile institutionale mentionate). In restul traseului va fi difuzat IMNUL AMBULANTEI.

Citeste si:
Program special în școli, pe 15 februarie, de Ziua Națională a...
Program special în școli, pe...

– Grupul de parada al fiecarui judet, va fi transportat cu ambulanta respectiva, avand usa laterala a celulei medicale deschisa de unde se va flutura de catre acestia steguletele de sarbatoare cat si steagul Serviciului de Ambulanta respectiv.

–La ajungerea in P-ta Victoriei : oprire de 5 minute unde va fi difuzat Imnul Ambulantei, grupul de parada se va cobora lateral si se va aseza lateral dreapta, iar la oprirea din Calea Victoriei fata in fata cu cele doua ministere, timp de 5 minute, va fi difuzat Imnul Ambulantei, iar grupul de parada se va aseza lateral stanga langa ambulanta judetului pana la finalizarea imnului, urmand a se continua traseul.

– Ajungerea in P-ta Constitutiei aproximativ la ora 11:00 - 11:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.