Social 3 Iulie 2015 14:22
Cantaretul Gabriel Cotabita, aflat in recuperare la Spitalul Elias, dupa un stop cardio-respirator, a fost dus din nou la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost initial internat, pentru montarea unui defibrilator intern.

Cotabita a fost transferat, vineri, la Spitalul Floreasca, la Sectia de cardiologie, pentru montarea unui defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburari de ritm cardiac, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta. Ea a mai precizat ca recuperarea cantaretului decurge foarte bine, acesta urmand sa revina sambata la Elias.

Gabriel Cotabita a fost transferat, pe 16 iunie, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost internat din 8 mai, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, declara atunci pentru MEDIAFAX Dana Safta. Ea a precizat ca nu se pune problema ca Gabriel Cotabita sa fie supus vreunei interventii chirurgicale, ci a fost internat la Spitalul Elias strict pentru recuperare complexa.

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca au anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Gabriel Cotabita are stare generala buna si se alimenteaza oral. "Pacientul se afla in stare generala buna, echilibrat respirator si hemodinamic, cu mobilitate prezenta si se alimenteaza oral. In cursul acestei dimineti a fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate si recuperare complexa", se arata in comunicatul Spitalului Floreasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.