Social 11 Iunie 2015 15:15
Starea lui Gabriel Cotabita este usor ameliorata, au anuntat, joi, reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti, precizand ca nu mai este alimentat prin tub, artistul beneficiind de sedinte de fizio-kinetoterapie si asistenta psihologica.
"Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica, cu dezorientare temporospatiala si perioade de agitatie psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator si hemodinamic, starea generala fiind usor ameliorata", au anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, unde Gabriel Cotabita este internat de peste o luna.

In plus, Cotabita este alimentat pe cale orala si este mobilizat zilnic, beneficiind de sedinte de fizio-kinetoterapie si asistenta psihologica. Cantaretul este asezat zilnic la marginea patului si chiar a facut, sustinut, cativa pasi, scrie MEDIAFAX. Este hranit cu alimente moi, dieta zilnica fiind realizata in functie de recomandarile nutritionistilor. Conform sursei citate, o echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea lui Gabriel Cotabita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.