Echipele de cautare au gasit vineri, in Marea Adriatica, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza Gazzetta del Mezzogiorno.

Echipele de cautare au gasit vineri, in Marea Adriatica, trupul unuia dintre cei doi romani disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza Gazzetta del Mezzogiorno. Trupul marinarului disparut a fost gasit in apropierea epavei pescadorului Sparviero, aflata in Marea Adriatica, la circa patru kilometri in largul portului Civitanova Marche, in partea de centru-est a Italiei.

Autoritatile italiene nu au stabilit inca identitatea cadavrului. Doi marinari romani - Costel M., in varsta de 35 de ani, si Vasile S. (39 de ani) - sunt disparuti in urma accidentului.

Alti doi marinari - un roman si un italian - au fost gasiti morti in urma naufragiului. Este vorba de romanul Viorel George T., in varsta de 19 ani, si de italianul Michele F., in varsta de 25 de ani.Capitanul pescadorului scufundat saptamana trecuta in Marea Adriatica si armatorul navei sunt cercetati pentru omor din culpa, in contextul in care patru persoane, inclusiv trei romani, au murit in accident.

Retail jobs

Pescadorul italian Sparviero - cu lungimea de 16 metri si gabaritul de 16 tone - s-a scufundat pe 2 aprilie in Marea Adriatica, in largul portului Civitanova Marche, in partea de centru-est a Italiei. Procurorii din Fermo au dispus inculparea pentru omor multiplu din culpa a capitanului pescadorului scufundat, Leonardo Coccia, in varsta de 23 de ani, si a tatalui sau, Ferdinando Coccia, armatorul navei.

Doi marinari - un roman si un italian - au fost gasiti morti in urma naufragiului. Este vorba de romanul Viorel George T., in varsta de 19 ani, si de italianul Michele F., in varsta de 25 de ani. Alti doi marinari romani - Costel M., in varsta de 35 de ani, si Vasile S. (39 de ani) - sunt disparuti in urma accidentului. Paza de Coasta continua operatiunile de cautare. Doi marinari italieni - capitanul Leonardo Coccia (23 de ani) si Leo A. (37 de ani) - au fost salvati.

Citeste si:
Orban: „Vom continua restructurarea pe baze moderne a marinei române”
Orban: „Vom continua...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.