Social 8 Aprilie 2015 14:02
Federatia de Arta, Muzica si Sport, acreditata de Camera Deputatilor si Parlamentul European, a dat startul Olimpiadei de Primavara Online, in cadrul careia si-a propus sa descopere, sa indrume, sa promoveze si sa lanseze tineri talentati.

Cei selectionati vor fi premiati la Gala Laureatilor, care va avea loc in data de 21 iunie, si vor reprezenta Romania in concursuri si spectacole nationale si internationale. Organizatorii au pregatit mai multe sectiuni in care participantii se pot inscrie: muzica usoara, populara, etno, doine, balade, romante, clasica, religioasa, karaoke, rock, folk, hip-hop, jazz, country, instrumenala, dans, teatru, poezie, pictura, desen, sculptura, grafica, caricatura, foto-video, umor, poezie, ecologie, modeling si sport, scrie MEDIAFAX.

Pentru inscriere, tinerii talentati trebuie sa trimita materialele (audio, video, inclusive link de pe Youtube si poze in format .jpg), pana la data de 1 iunie, la adresa artamuzicasport@gmail.com si acestea vor fi postate pe pagina de eveniment https://www.facebook.com/events/1584021268506985/, pentru a fi notate de juriu.

Juriul va fi format din compozitori, realizatori radio-TV, interpreti consacrati, ziaristi, profesori de specialitate, precum si reprezentanti ai organizatorilor, iar pentru decizia finala va conta si votul utilizatorilor de pe reteaua de socializare Facebook.

Juriul va tine cont de felul interpretarii, calitatile vocale, miscarea scenica, precum si de vestimentatie si de creatii artistice. Notele juriului vor fi afisate pe pagina Federatiei de Arta, Muzica si Sport, pe 3 iunie, iar premierea castigatorilor se va face la Gala Laureatilor, de pe 21 iunie.

"Exista foarte multi tineri in Romania care sunt talentati, insa nu gasesc prilejul sa-si demonstreze aptitudinile speciale. Consideram ca aceasta Olimpiada de Primavara reprezinta o buna oportunitate sa ne descoperim talentele, iar castigatorii vor avea ocazia sa ne reprezinte la spectacole nationale si internationale. Partea frumoasa este ca acestia nu vor trebui sa strabata toata tara pentru a participa la auditii, ci este suficient sa ne transmita materialele pe e-mail sau Facebook, iar acestea vor fi postate si jurizate", a declarat Cristian Munteanu, presedintele Federatiei Arta, Muzica si Sport.

Citeste si:
Cîțu: Ne bucurăm pentru tot ce fac sportivii noștri; această...
Cîțu: Ne bucurăm pentru tot...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.