Social 15 Martie 2015 11:33
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, scrie, pe o pagina de socializare, ca nu a dat bani vreunui jurnalist, "cu atat mai putin lui Rares Bogdan", precizand ca nu are legatura cu anumite contracte semnate de omul de afaceri Marin Dumitru si OTV sau alte posturi de televiziune.

Vanghelie face aceste precizari dupa ce, in spatiul public, au aparut mai multe stenograme ale procurorilor DNA in care primarul sustine ca poate interveni pe langa presedintele Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan. Conform acelorasi documente, in 2009, la solicitarea lui Vanghelie, societatile controlate de Marin Dumitru ar fi incheiat contracte de publicitate de doua milioane de euro cu societatea Ocram Televiziune SRL, care opera postul OTV.

"Niciodata nu am dat bani sau alte foloase drept mita, nici eu si nici prin intermediari, unui jurnalist sau vreunui alt om de presa, cu atat mai putin lui Rares Bogdan, un jurnalist pe care il consider un adevarat profesionist si care imi este si amic. Nu as fi periclitat relatia de amicitie si respect pe care o am cu el, in acest fel", noteaza echipa de comunicare a lui Marian Vanghelie pe pagina edilului de Facebook, potrivit MEDIAFAX.

In cadrul aceleiasi postari pe pagina de socializare se mentioneaza ca Marian Vanghelie nu stie nimic si nici nu are vreo legatura cu anumite contracte semnate de Marin Dumitru, proprietar al Premier Palace Hotel, si denuntatorul sau, cu B1 TV, OTV, Antena 3 sau alte televiziuni.

De asemenea, echipa de comunicare a primarului a lansat atacuri dure la adresa unui post de televiziune si al patronului acestuia.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, sambata, arestarea preventiva a primarului Marian Vanghelie si a varului sau, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale. Pentru ceilalti trei inculpati din dosar, respectiv soferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia, Sorin Ciocan, s-a dispus cercetarea sub control judiciar.

Citeste si:
Redacția Automarket a configurat trei versiuni Nissan X-Trail, în...
Redacția Automarket a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.