Procurorii DNA fac, miercuri, perchezitii la Ministerul Afacerilor Interne, in biroul unei consiliere a ministrului Gabriel Oprea.

[UPDATE]

Ingrid Mocanu Popa este consiliera ministrului Afacerilor Interne in biroul careia procurorii DNA fac miercuri perchezitii, aceasta fiind suspectata ca a divulgat informatii nedestinate publicitatii, au declarat pentru MEDIAFAX surse juridiare.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ridica din biroul consilierei ministrului Gabriel Oprea calculatorul acesteia, documente si alte probe, au spus sursele citate. La finalul perchezitiilor, Ingrid Mocanu Popa va fi dusa pentru audieri la sediul DNA. Sursele citate au precizat ca Ingrid Mocanu Popa este vizata de anchetatori intrucat ar fi divulgat informatii nedestinate publicitatii.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca in acest caz fac cercetari pentru infractiuni de coruptie care ar fi fost comise de functionari din Ministerul Afacerilor Interne.

"In cursul zilei de 14 ianuarie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii la sediul Ministerului Afacerilor Interne. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informatii si Protectie Interna", a precizat DNA in comunicatul citat.



Procurorii DNA fac perchezitii la Ministerul Afacerilor Interne, in biroul unei consiliere a ministrului Gabriel Oprea, suspectata de fapte de coruptie, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, consiliera ministrului Afacerilor Interne va fi dusa pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Sursele citate au precizat ca in acest dosar se fac cercetari pentru fapte de coruptie, iar printre cei vizati ar fi si consiliera ministrului Afacerilor Interne.

Citeste si:
Dosar de corupție în vămi. Polițiști de frontieră, suspecți că au...
Dosar de corupție în vămi....

Anchetatorii vor ridica, din biroul consilierei ministrului de Interne, calculatorul acesteia, documente si alte probe, au mai spus sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.