Gregorian "Guru" Bivolaru anunta, printr-un mesaj postat pe internet, ca anul viitor, la Costinesti, va avea loc o actiune "ce va face cu putinta felurite vindecari miraculoase".

Potrivit site-ului Miscarii Spirituale de Integrare in Absolut (MISA), fondatorul acesteia, Gregorian Bivolaru, face acest anunt in urma unui "mesaj spontan" provenit "de la Dumnezeu Tatal" in noaptea de 6 spre 7 septembrie.

"Tinem sa va anuntam, cu o imensa bucurie si cu o profunda recunostinta fata de BUNUL DUMNEZEU, ca in urma unui mesaj spontan, ce provine de la DUMNEZEU TATAL si care a aparut in noaptea de 6 spre 7 septembrie 2014, am fost anuntati ca a venit momentul sa se organizeze de catre noi, in conditii speciale, o actiune ce va fi in mod dumnezeiesc integrata si ce va face cu putinta felurite vindecari miraculoase, unele transformari spirituale exceptionale, precum si revarsari ale gratiei dumnezeiesti, asupra tuturor acelora pe care DUMNEZEU TATAL, impreuna cu ingerii Sai, impreuna cu arhanghelii Sai, impreuna cu serafimii Sai si impreuna cu heruvimii Sai, ii va alege spre a beneficia de dumnezeiestile haruri si daruri pe care DUMNEZEU TATAL le va revarsa din preaplinul Sau infinit asupra noastra cu acea ocazie", scrie "Guru" Bivolaru.

In acelasi mesaj, fondatorul MISA precizeaza ca actiunea va avea loc la 6 septembrie 2015, intre orele 17.00 si 18.15, iar participarea celor care vor "sa se vindece sau sa-si amelioreze starea de sanatate" este posibila in limita locurilor disponibile.

Participantii vor trebui sa aduca la actiune copii ale actelor ce atesta bolile de care sufera.

"Va anuntam - cu anticipatie - ca validarea vindecarilor miraculoase ce se vor infaptui cu ajutorul lui DUMNEZEU se va face atat imediat, in finalul respectivei actiuni (pentru cele care vor fi rapide si extraordinare), pentru unele fiinte umane ce se vor vindeca in mod miraculos, dar si pe o perioada de 49 de zile ce va curge dupa data acestei actiuni. Consideram ca va fi necesar ca sa se faca, atat pe parcursul acestei actiuni divin integrate, cat si in finalul ei, inregistrari video-audio", mai spune Bivolaru, potrivit MEDIAFAX.

In acelasi mesaj se precizeaza ca o astfel de actiune "divin integrata" se va organiza "de acum inainte o data pe an, in luna septembrie, la Costinesti".

"Acest mesaj ce ne-a fost transmis de DUMNEZEU TATAL este un prilej de mare bucurie spirituala pentru noi toti, cei care suntem integrati in cadrul Miscarii Charismatice Teofanice", spune, in incheiere, "Guru" Bivolaru. Miscarea Charismatica Teofanica se autodefineste drept "o comunitate spirituala inspirata de bunul Dumnezeu ce a fost fondata de catre profesorul de yoga Gregorian Bivolaru in Romania, in cadrul Scolii de yoga MISA".

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

Surse apropiate MISA au declarat, pentru MEDIAFAX, ca aceasta a fost constituita in perioada in care Bivolaru a reintrat, in anii 2000, in vizorul autoritatilor. Atunci, el ar fi pus bazele unei noi miscari, aceasta dorindu-se, la momentul respectiv, sa fie secreta. In acest scop, primii membri au fost alesi exclusiv din randul oamenilor de incredere ai lui "Guru". Bivolaru le-ar fi spus acestora ca Miscarea Charismatica Teofanica i-a fost inspirata de Dumnezeu si ca aceasta ar putea deveni o noua religie, care sa functioneze fara preoti, sustin aceleasi surse.

In conditiile in care se numara printre romanii "most wanted" (pe site-ul Politiei Romane), Bivolaru, azilant politic in Suedia, nu poate veni in Romania, insa obisnuieste sa le vorbeasca yoghinilor prin intermediul unui post TV online. Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanta suprema, in 14 iunie 2013, la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor in forma continuata, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare.

Citeste si:
ANPC, controale de 16 ore cu mascaţii şi luptătorii Antitero, în...
ANPC, controale de 16 ore cu...

Dupa emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost cautat de politisti, fara succes, la adresa din Romania si la ashramurile MISA.
Cel poreclit "Guru" s-ar afla in Suedia, unde a obtinut statutul de azilant politic, astfel ca el nu poate fi retinut si trimis in Romania decat daca paraseste tara care i-a acordat protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.