Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
Vremea se va mentine predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului, cu deosebire in vestul, nord-vestul si centrul tarii. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea in zonele joase, in special din sud-est si centru, local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade pe litoral pana la 26 de grade, pe arii restranse, in regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa intre 2 grade in depresiuni si 15 grade in Dealurile de Vest.
  • Duminica
Vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului, in special in regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, dar local in partea de sud-est a teritoriului si pe arii restranse in sud, centru si nord-est, mai ales dimineata si noaptea, vor fi nori de nivel jos si se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 grade in depresiuni si 16 grade in Dealurile de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.