Insarcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson, participa, sambata, la o actiune de curatare a plajei municipale Navodari, alaturi de aproximativ 100 de voluntari.

Dean Thompson participa la o actiune de curatare a plajei municipale Navodari, alaturi de aproximativ 100 de voluntari angajati ai ambasadei, infanteristi marini si militari ai Fortelor Terestre ale SUA de la Baza Kogalniceanu.

Actiunea are loc sambata, intre orele 10.00 si 14.00, cu ocazia Zilei Internationale de Curatare a Plajelor, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA, scrie MEDIAFAX.

"Insarcinatul cu afaceri ad-interim, Dean Thompson, va participa la curatarea plajei alaturi de circa 100 de voluntari: angajati ai Ambasadei SUA, infanteristi marini si militari ai Fortelor Terestre ale SUA de la Baza Militara Mihail Kogalniceanu, atat barbati, cat si femei, precum si partenerii nostri, membrii «Let’s Do It Romania»", se arata in comunicat.

Ziua Internationala de Curatare a Plajelor, celebrata anual in data de 20 septembrie, este un avertisment cu privire la gunoaiele aruncate in mari si oceane. Acestea afecteaza sanatatea oamenilor, a florei si faunei, precum si resursele care depind de sanatatea apelor, precizeaza Ambasada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.