Mirela Pui, sefa psihologilor scolari din judetul Sibiu, este acuzata ca detine un blog cu continut sexual, vulgar si indecent.


"Directoarea psihologilor scolari da lectii publice vulgare despre sex. Citesc si raman socat de continutul fiecarui articol explicit sexual, ba vulgar si indecent, si de recomandarile rusinoase (sex, sani, orgasm, vagin etc). Autorul blogului este psiholog, dar nu e vorba de un psiholog oarecare din Sibiu, ci de sefa psihologilor scolari, de directoarea CJRAE. Ce inseamna asta? Ca 46 de psihologi din judetul Sibiu o au ca sefa pe Mirela Pui, doamna ce isi etaleaza negranitat fanteziile sexuale pe blog, intr-un limbaj de-a dreptul obscen si rusinos. Dumneaei conduce activitatea psihologilor, numiti consilieri scolari, din licee, scoli, gradinite, adica tot ce inseamna educatie in acel judet. Daca un elev ar scrie asemenea cuvinte intr-un loc public ar fi sanctionat de indata, dar oare profesorului si, mai mult, psihologului ii este permis?", sustine Mihai Copaceanu, un fost angajat.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu au declarat pentru MEDIAFAX ca au analizat situatia, dar considera ca este vorba despre viata personala si nu considera necesar sa declanseze o ancheta in acest sens.

La randul sau, Mirela Pui a transmis un comunicat de presa in care precizeaza ca este specializata in terapia cuplului si a familiei si ca face o distinctie clara intre functia pe care o detine la nivelul CJRAE si blogul personal.

Articole publicistice

"Blogul pe care scriu este unul personal si niciodata nu am amestecat si nu voi amesteca punctele de vedere personale si de specialitate clinica cu activitatea de consilier scolar. Articolele prezentate pe blogul personal sunt scrise sub forma unor raspunsuri deschise la problematicile si preocuparile aduse de pacienti la cabinetul privat si nu au nimic in comun cu activitatile raportate la elevi", a afirmat Mirela Pui.
Citeste si:
Donald Trump și-a închis blogul din cauza numărului mic de cititori
Donald Trump și-a închis...

In plus, ea a spus ca "articolele au un caracter publicistic, asemeni abordarilor pe care si alti specialisti in domeniul psiho-sexologiei, cu statut de profesor universitar, le au in presa din Romania".

"Nu ma consider la nivelul profesional al acestora si nici nu vreau sa nominalizez pe cineva pentru a nu crea deservicii cuiva in acest context", a scris Mirela Pui in comunicat. In plus, pe blogul personal, Mirela Pui a postat, marti, un articol intitulat "Punct de vedere", in care a precizat ca de doi ani a intrerupt activitatea directa cu copiii, de cand detine functia respectiva, fiind supllinita de alti doi colegi, printre care si Mihai Copaceanu. "Nu doresc sa intru in polemica directa cu fostul angajat al institutiei pe care o conduc, dar, daca va fi nevoie, voi putea dovedi cu acte motivele pentru care si-a incetat activitatea de angajat, fapt care explica gestul sau de razbunare personala. Daca va fi nevoie, voi recurge la o actiune in instanta"
, a scris Mirela Pui pe blog.

Ea a mentionat ca nu i se pare "corecta" atitudinea fostului angajat care defaimeaza institutia unde a lucrat si managerul acesteia, in scopul unei "razbunari personale".

Citeste si:
Șefa ONAC, urmărită penal în legătură cu achiziții de măști de...
Șefa ONAC, urmărită penal în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.