Social 18 Iulie 2014 15:53
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica, in tara, la munte si la mare.

  • Sambata

Vremea se va mentine in general instabila in estul, sudul si centrul tarii, precum si la munte, unde temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. In vest si nord-vest astfel de fenomene vor fi pe spatii restranse. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si se mentin conditiile de grindina.

Vantul va avea intensificari in estul si sud-estul tarii, dar trecator, in timpul averselor, si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa intre 11 si 22 de grade.

La Bucuresti

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe parcursul zilei si la inceputul noptii. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

La mare

Vremea se mentine usor instabila. Cerul va fi variabil, temporar mai noros in timpul zilei, cand trecator vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

La munte

Vremea se va mentine in general instabila. Indeosebi, in cursul zilei, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Valorile termice vor marca o usoara crestere fata de ziua precedenta, in Carpatii Meridionali si Orientali, in timp ce in restul zonei montane nu se vor modifica semnificativ.

  • Duminica

Vremea va fi usor instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporare, averse si descarcari electrice, local, in sudul, in sud-estul tarii, in zonele montane si izolat in rest. Vantul va avea unele intensificari in Moldova, Dobrogea, Baragan, dar trecator si in celelalte regiuni, in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade, iar minimele intre 11 si 22 de grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

La mare

Vremea va fi in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

La munte

Vremea va fi usor instabila. Indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporare, averse, descarcari electrice si intensificari izolate ale vantului, pe arii extinse in Carpatii Meridionali si Orientali si local in restul zonei montane. Valorile termice se vor mentine relativ stationare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.