Social 17 Iulie 2014 11:58
Cei trei membri ai familiei lui Bercea Mondial trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu s-au prezentat, joi dimineata, la Tribunalul Constanta, care judeca dosarul de coruptie, Izaura Anghel spunand ca familia sa nu a avut niciodata intentia de a-l santaja pe fratele presedintelui.

Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si Izaura Anghel si Grinica-Ion Anghel, copiii lui Bercea Mondial, au ajuns, joi dimineata, la Tribunalul Constanta, care va lua in discutie si cererile acestora de ridicare a masurilor preventive.

Avocatul Pavel Abraham a spus, la intrarea in Tribunal, ca va cere instantei eliberarea lui Marius Constantin si ridicarea interdictiei pentru Grinica-Ion Anghel, care nu poate parasi localitatea Draganesti.

De asemenea, Izaura Anghel doreste sa-i fie ridicata interdictia de a parasi tara.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, le-a declarat jurnalistilor, la intrarea in sediul Tribunalul Constanta, ca familia sa nu a avut niciodata intentia de a-l santaja pe Mircea Basescu, ci doar a cerut sa-i fie restituiti banii pe care i-ar fi dat fratelui presedintelui.

“Noi nu am avut niciodata intentia sa-l santajam pe el si pe familia lui. Noi am mers doar sa ne cerem banii. El l-a trimis pe Marian Capatana la noi sa ne ajute, nu ne ofeream noi sa mergem la fratele presedintelui Romaniei sa apelam”, a afirmat Izaura Anghel.

Ea a mai spus ca familia sa a prezentat toate inregistrarile cu Mircea Basescu si ca nu mai exista altele, sustinand, totodata, ca anchetatorii ar fi trebuit sa faca perchezitii si la locuinta fratelui presedintelui, pentru a cauta banii.

”Trebuiau si la Mircea Basescu sa faca perchezitii, sa se caute banii. Am avut incredere in el pana cand a fost tata condamnat prima oara, de atunci au inceput si filmarile. Banii sunt la Mircea Basescu. Nu stiu ce a facut cu ei”, a sustinut Izaura, conform MEDIAFAX.

Tribunalul Constanta a decis, in 26 iunie, ca Izaura si Grinica Anghel, fiica si fiul cel mic ai lui Bercea Mondial, sa fie cercetati in continuare sub control judiciar, dispunand, totodata, ca acestia nu au voie sa se apropie de Mircea Basescu, de Marian Capatana sau de membrii familiilor acestora.

Citeste si:
Vremea caldă și investițiile în surse alternative au înfrânt...
Vremea caldă și investițiile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.