Social 11 Iulie 2014 11:33
Primarul Clujului, Emil Boc, spune ca un barbat a reclamat ca este agresat vizual pentru ca ”se face prea mult topless pe malul Somesului” si a cerut sa fie luate masuri, edilul precizand ca nu poate da amenzi si ca ”Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place”.

Emil Boc a declarat, joi, la Radio Napoca FM, ca a primit o sesizare de la un clujean care a spus ca este "agresat vizual de faptul ca se face prea mult topless pe malul Somesului”.

"Cineva s-a simtit agresat vizual pentru ca se facea prea mult topless pe malul Somesului si mi-a cerut sa iau masuri, pentru ca, fiind agresat vizual, primarul trebuie sa intervina. Era un domn si a spus sa imbrace primarul fetele de pe malul Somesului. Am avut cateva prioritati mai importante pana acum, dar ramane problema in analiza Primariei. Am sa verific daca nisipul s-a deteriorat si am sa asigur conditii decente celor care vor sa petreaca momente frumoase pe malul Somesului, sa o poata face", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat ce i-a raspuns persoanei respective, primarul a aratat ca sesizarea ramane in atentia Primariei si ca "daca nu se incalca ordinea publica, nimeni nu primeste amenzi”.

"Nu am putut sa il sfidez, daca omul a spus ca se simte hartuit sexual. Nu putem sa dam amenzi pentru vorba aceea: «ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place», cum sa amendez? Daca cineva s-ar plimba pe strada asa, evident ca primeste amenda, daca este la plaja nu avem probleme”, a afirmat Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.