Social 20 Iunie 2014 12:28
Politistii fac vineri perchezitii la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Giurgiu si la 11 firme, intr-un dosar privind modul de atribuire, in 2013, a unor contracte de achizitii publice de lucrari sau de prestari de servicii. Surse din randul anchetatorilor declara ca in acest caz ar fi vizati si doi deputati.

"In aceasta dimineata, politistii din cadrul Directiei de Investigare a Fraudelor - IGR efectueaza 12 perchezitii la sediul a 11 societati comerciale de pe raza judetului Giurgiu si a municipiului Bucuresti si a unei autoritati publice din municipiul Giurgiu", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane, citat de MEDIAFAX.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, ca autoritatea publica la care se fac perchezitii este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Giurgiu.

Potrivit surselor citate, in acest caz ar fi vizati si doi deputati, dar si reprezentanti ai unor autoritati publice din judetul Giurgiu.

Politia Romana a precizat ca actiunea vizeaza operatori economici care ar fi efectuat achizitii publice "in conditii de neconcurentialitate si transparenta, nerespectandu-se principiul eficientei utilizarii fondurilor alocate si a tratamentului egal intre acestia".

"Politistii vor verifica modul de atribuire a unor contracte de achizitii publice de lucrari, furnizare ori de prestari servicii incheiate intre autoritatea publica si cele 11 societati comerciale, in cursul anului 2013", a precizat Politia Romana in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.