Social 14 Iunie 2014 12:45
Inca o persoana a murit, vineri seara, in urma accidentului produs pe DN 2 E85, in judetul Buzau, in care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Buzau, Rodica Corneci, in urma accidentului, doua persoane au decedat, una la fata locului, iar alta la spital, in timp ce alte cinci au fost ranite, infomeeaza MEDIAFAX.

Unul dintre cei cinci raniti este in stare extrem de grava, urmand sa fie transportat la Spitalul Judetean Buzau, iar in functie de starea acestuia medicii vor decide daca va fi transferat la o unitate medicala din Capitala.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar sef Florina Crucianu, din primele date reiese ca accidentul a avut loc, cel mai probabil, in momentul in care soferul unui autoturism care circula dinspre Buzau spre Ramnicu Sarat a intrat pe contrasens, din motive necunoscute inca, si a lovit alte doua autoturisme, dupa care s-a ciocnit cu un autotren.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera pe DN 2 E85, in afara localitatii Oreavu, se desfasoara cu dificultate pe cate o banda a fiecarui sens de mers.

Accidentul, in care au fost implicate patru autovehicule, a avut loc pe DN 2 E85, intre localitatea buzoiana Oreavu si punctul Crucea Comisoaiei, soseaua in zona fiind umeda ca urmare a unei ploi torentiale.

La locul accidentului s-au deplasat patru autosanitare de la Serviciul Judetean de Ambulanta Buzau si o autospeciala SMURD, precum si pompieri care au intervenit pentru descarcerarea unei persoane ranite.

Primele persoane care au intervenit la accident au fost cativa angajati ai SMURD din cadrul ISU Vrancea, care se intorceau de la o competitie de descarcerare si prim-ajutor desfasurata in judetul Ilfov.

Angajatii ISU Vrancea au auzit prin statie date despre accident, au depasit coloana de masini formata si au intervenit pentru a-i ajuta pe raniti.

Citeste si:
Oana Roman, dezamăgită de o persoană pe care a promovat-o în...
Oana Roman, dezamăgită de o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.