Social 8 Iunie 2014 11:45
Barbatul din judetul Alba, care a impuscat mortal o femeie in timp ce se afla la vanatoare si care a declarat apoi ca a confundat victima cu o vulpe, a fost retinut de politisti, fiind cercetat pentru ucidere din culpa, uz de arma letala fara drept si braconaj.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX ca barbatul care a impuscat mortal o femeie in timp ce se afla la vanatoare a fost retinut pentru 24 de ore, in urma audierilor.

Prodan a spus ca dosarul a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Campeni care continua cercetarile in acest caz, politisti solicitand procurorilor sa propuna instantei arestarea preventiva a barbatului.

Potrivit sursei citate, barbatul este cercetat pentru ucidere din culpa, uz de arma letala, fara drept si braconaj.

O femeie in varsta de 61 de ani din judetul Alba a fost impuscata mortal, in noaptea de vineri spre sambata, de un barbat de 28 de ani care le-a spus ulterior politistilor ca se afla la vanatoare si a tras din greseala asupra victimei dupa ce a confundat-o cu o vulpe.

Purtatorul de cuvant al IPJ Alba, Luminita Prodan, declara ca barbatul a fost cel care a sesizat Politia in acest caz si, ulterior, le-a povestit oamenilor legii ca, in timp ce se afla in zona "Dupa Muntisor", a confundat-o pe femeie cu o vulpe si a impuscat-o.

"Tanarul a povestit ca in timp ce intentiona sa vaneze o vulpe a impuscat din greseala o femeie din aceeasi comuna. Barbatul este audiat in prezent de politisti si urmeaza sa fie cercetat de procurorii Parchetului Judecatoriei Campeni", mai spunea Prodan.

Potrivit sursei citate, barbatul este din aceeasi localitate ca si femeia, Garda de Sus, si lucreaza ca paznic de vanatoare, el detinand legal arma cu care a impuscat-o mortal pe femeie, insa neavand autorizatie pentru a vana in zona.

Femeia se afla cu sotul sau in zona respectiva pentru a pazi un teren agricol de mistreti.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.