Social 12 Mai 2014 12:12
Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, acesta fiind obligat sa se intoarca marti din permisia de 24 de ore, au declarat oficiali din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Potrivit surselor citate, Gigi Becali va merge, cel mai probabil, la locuinta sa din Pipera, judetul Ilfov, unde va trebuie sa anunte Politia.

Gigi Becali a iesit din Penitenciarul Poarta Alba, judetul Constanta, dupa ora 8.00, fiind obligat sa se intoarca marti dimineata, la expirarea celor 24 de ore, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al unitatii de detentie, Gabriel Botezan.

El a precizat ca Gigi Becali poate merge cu orice mijloc de transport doreste si oriunde pe teritoriul tarii, singura interdictie in acest sens fiind sa nu paraseasca Romania.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordata lui Gigi Becali in urma deciziei luate in luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru buna purtare, dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finantatorul FC Steaua executa pedeapsa in regim deschis.

El a depus, in timpul detentiei, cereri de permisie sau de invoire pentru a participa la unele evenimente in familie, precum si o solicitare de intrerupere a executarii pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i insa respinse.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Instanta a respins si cererea de intrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv ca acesta ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.