Radu Mazare acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat in libertate.

Primarul Cosntantei a declarat, la intrarea in sediul instantei supreme, ca nu se poate sa fie judecat pentru ca a construit case pentru saraci la pretul cel mai mic si ca spera sa se daca dreptate, aratand ca "Vinerea Mare este ziua victoriei impotriva pacatului si a Satanei".

Intrebat daca este o zi grea pentru el, Radu Mazare a spus: "Ca sa fii judecat ca ai construit case pentru saraci la pretul cel mai mic decat s-a construit vreodata in Romania, in Vinerea Mare, spune totul".

Intrebat cum comenteaza acuzatiile procurorilor de luare de mita si fals in declaratii, Radu Mazare a spus: "Daca ati citit cu atentie motivarea, sunt acuzat ca am luat mita ca sa imi indeplinesc sarcinile de serviciu, sa construiesc acest cartier. Credeti ca era nevoie sa-mi dea cineva mita ca sa construiesc un cartier pentru saraci?.

Primarul Constantei spunea, joi, ca are doua posibilitati pentru a petrece Pastele, si anume ori in arest, daca instanta va aproba contestatia DNA, ori in campusul social "Henri Coanda", daca va ramane in libertate, informeaza MEDIAFAX.

"Exista doua posibilitati: ori ma intorc in camera numarul 17 unde ma asteapta baietii aia si cu nea Rusanu, cu unchiu, sper sa nu-mi sforaie toata noaptea de Paste. Deci, o sa ma intorc si petrec Pastele cu ei, ori daca nu, ceea ce cred si cred ca este un Dumnezeu sus care vede si ii da fiecaruia pe masura lucrurilor bune pe care le-a facut in viata asta, o sa ma duc in cartierul de saraci si de amarati si de oameni cu probleme unde am facut Pastele si anul trecut", declara Mazare.

Radu Mazare si omul de afaceri Avraham Morgenstern au fost retinuti in 8 aprilie, dupa audieri la DNA. Acestia au fost eliberati din arestul Politiei Capitalei in 9 aprilie, dupa ce instanta suprema a decis cercetarea lor in libertate, sub control judiciar, cu interdictie de a parasi tara. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost contestata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Citeste si:
Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare....
Lidia Buble, condamnată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.