Primarul Capitalei a declarat, vineri, ca scena din Piata Constitutiei va fi terminata pe 30 decembrie si a invitat bucurestenii sa vina la petrecere, unde focul de artificii va fi mai mult decat a fost vreodata, precizand ca probabil peste ani Revelionul va fi serbat de toti bucurestenii pe strada.

"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.

Potrivit primarului Capitalei, petrecerea de Revelion organizata de municipalitate se doreste a fi acelasi lucru cu care locuitorii Capitalei au fost obisnuiti in ultimii ani.

"Sper ca si anul acesta sa fie la fel si, incet-incet, nu stiu daca altii au observat, ne intindem incolo, catre sectorul 3, catre sectorul 5 si in partea dinspre sectorul 1, deci, intr-un cuvant, probabil ca peste ani Revelionul va fi serbat de toti bucurestenii pe strada", a spus Oprescu.
intrebat daca va participa anul acesta la petrecerea din Piata Constitutiei, primarul Capitalei a spus ca va veni sa vada daca "totul este in regula", apoi va merge alaturi de familia sa.

"Sper sa iasa foarte bine, sa-i multumeasca si pe cei din Palat, dar in principal sa-i multumeasca pe toti cei prezenti aici", a mai spus primarul general.

Petrecerea de Revelion organizata de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei va fi deschisa de trupa de percutionisti Barbarossa, care va prezenta, in premiera, un spectacol ce imbina dansul si jongleriile cu torte aprinse.
Pe scena vor urca, pana la miezul noptii, Loredana, Delia, Puya, Connect-R si trupele Mandinga, Vunk si Voltaj. What's Up feat. DeMoga Music, impreuna cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko si Lally, vor crea un moment unic, acompaniati de un numar impresionant de percutionisti, pe acordurile noului single "La multi ani!". Oprescu a precizat ca petrecerea va incepe in jurul orei 20.00, fiind asteptati aproximativ 40.000 - 50.000 de oameni.

Citeste si:
Satul unde primarul taie salariile angajaților și cu 1.500 de lei...
Satul unde primarul taie...

"Eu ii invit pe toti bucurestenii la petrecere. Avem locuri pentru toata lumea si eu ii astept cu toata dragostea si tot respectul", a mai spus Sorin Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.