Brigada de Politie Rutiera Bucuresti anunta mai multe restrictii rutiere paentru acest weekend cu ocazia desfasurarii mai multor evenimente de comemorare a eroilor omorati la Revolutia din decembrie 1989.

Sambata vor avea loc actiuni de comemorare, constand in ceremoniale militare, religioase si depuneri de coroane dupa cum urmeaza:
intre 10:00 – 11:00, la Cimitirul Eroilor Revolutiei, va avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea circulatiei intre orele 08:45 – 10:30, pe Calea Serban Voda, intre sos. Oltenitei si strada de legatura intre Calea Serban Voda si sos. Viilor.

Pentru aceasta zona, se sugereaza urmatoarele rute ocolitoare:
sos. Giurgiului – sos. Oltenitei – sos. Vacaresti – Bd. Tineretului si Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Tineretului – sos. Vacaresti – sos. Oltenitei.

Intre 11:30 -12:00, la Troita de la Spitalul Coltea se vor depune coroane si va avea loc o ceremonie religioasa. La 12:30 in Piata Universitatii se vor depune coroane si va avea loc o ceremonie religioasa si militara.

Intre orele 11:30 – 14:30, se va restrictiona circulatia pe Bd. N. Balcescu, intre Piata Universitatii si str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV a sensului spre Piata Universitatii, intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie intre str. Batistei si str. Dem. I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana;

De asemenea, la 13:30 se vor depune coroane la Sala Dalles, iar la 14:00 la Troita de la Piata Romana unde va ave loc si un ceremonial militar.

Intre 13:45 – 14:15 se va restrictiona circulatia rutiera cu intermitente in Piata Romana pe durata ceremonialului si depuneri de coroane la Troita din Piata Romana. Pentru aceasta zone se recomanda urmatoarele rute ocolitoare: sos. Vacaresti – sos. Mihai Bravu – Calea Dorobantilor – Bd. Aviatorilor; - sos. Giurgiului – sos. Viilor – sos. Progresului – Bd. Eroilor – stirbei Voda – Calea Victoriei – Str. Dem . I. Dobrescu – Bd. Magheru – P-ta. Romana – P-ta. Victoriei.

Citeste si:
Spitalele impun restricţii după creșterea rapidă a cazurilor de...
Spitalele impun restricţii...

Duminica, 22 decembrie, vor avea loc noi actiuni de comemorare, constand in ceremoniale militare si religioase si depuneri de coroane Astfel, la 09:00 se vor depune coroane si va avea loc o ceremonie religioasa la Monumentul Cinstirea Eroilor din Piata Revolutiei, pe trotuar.

La 10:00, se vor depune coroane si va avea loc o ceremonie religioasa la Sala Radio pe str. G-ral. Berthelot. intre orele 09:30 – 11:00 se va restrictiona traficul rutier pe str. G-ral. Berthelot; La 11:00, se vor depune coroane si va avea loc ceremonia religioasa la Troita din fata TVR si la Troita Parasutistilor din curtea Televiziunii. intre orele 11:00 – 12:00 se va restrictiona traficul rutier pe Calea Dorobantilor , banda I, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor.

Sunt recomandate urmatoarele rute ocolitoare: Bd. Mircea Eliade – Str. Radu Beller – P-ta. Dorobanti – sos. stefan cel Mare si Bd. Aviatorilor – P-ta. Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – sos. stefan cel Mare. Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in perioada mentionata, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si semnificatia indicatoarelor montate temporar in zona.

Citeste si:
Pasajul Oltenița, peste centura București, a fost deschis circulației
Pasajul Oltenița, peste...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.